SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P9

Välkommen till GAIS P9 (2014)

GAIS P-9 är det näst yngsta Gaislag som spelar matcher. Vi tränar 2gg/veckan. Vill ni spela match mot oss så kontaktar ni

mikael.lindstrom@gais.se

 

2023-04-27 21:45

Seriestart GAIS P9 Grön!

Söndagen den 23 april var det seriestart för GAIS P9 Grön med ett spännande möte mot Utbynäs. I luften kvittrade fåglarna och känslan för sommar och utomhussäsong låg i luften. Killarna kom med ett glatt och positivt humör till matchen och peppade varandra inför starten. Efter en avvaktande inledning släppte nervositeten hos GAIS och lagmaskinen kom i gång med sitt fina passningsspel och kombinationer. Killarna spelade väldigt fokuserande och hade humöret uppe under hela matchen. Målen började så sakta komma och killarna fortsatte prestera hela matchen igenom.

Det vi tar med oss från matchen är:

Killarna spelade som ett lag och där alla hade en del av vinsten. Bra fokus och koncentration under matchen.
Inget gnällande och klagande. Alla gjorde sitt bästa och var förberedda.

Det vi försöker göra bättre till nästa match: 

Att komma i tid till samlingen för att ta del av taktiksnacket. Förbättra våra positioner ytterligare och hålla vårt breddspel ännu bättre . Uppställning på hörnor. Använda oss av målvakten i pressade situationer. Och ännu högre fart på bollen.

 

Till slut vill vi tacka alla föräldrar, motståndare och domare för en god och fin match.

 

Ledarna GAIS P9

Gais - Bk Häcken första serie matchen
2023-04-23 18:47
Match mot duktiga BK Häcken

Gais killarna började starkt med ett fint passningspel och många fina kombinationer från målavakt till anfallet. Det gav oss många hörnor och frisparkar som vi tog vara på exemplariskt. Även under spelat visade vi många fina kombinationer som resulterar i målchanser och mål.

Det vi ska tänka på är hur vi går in i dueller och att inte spela bollar i mitten i utsatta situationer.

Vi följer vår plan och när domaren blåser av matchern skriker Gais killarna högt🖤💚

 

Vi vill tacka Häcken, publiken och domaren samt föräldrarna som stod i kisoken👏

IFK Uddevalla - GAIS
2023-04-01 14:26
IFK Uddevalla - GAIS

Morgon match mot duktiga IFK Uddevalla, där vi spelar 2 matcher samtidigt 5manna och 7manna. 

 

I 5manna matchen jobbar killarna sten hårt och tar tag i takt pinnen från start till slut. Vi får väldig många målchanser och killar tar vara på dem exemplariskt. Fint passning spel och alla gör sitt jobb. Det vi ska tänka på är att ha en ännu snabbare passningsspel och inte tappa kocentrationen.

När domaren blåser av matchen står GAIS som vinnare

3st nöjda ledare med hur dem beter sig på och utanför plan.👏💚🖤

 

I 7manna matchen gör killarna ett utmärkt jobb även här, med sten hårt arbete i defensiva som offensiva spelet. Vi skapar många frisparka och målchanser genom ett utmärkt passningsspel. Vi har många fina hörn varianter som sätter stort press på motståndarna.

Det vi ska tänka på är att ha en ännu snabbare passningsspel  och att alla skall hjälpa till i försvaret. 

När domaren blåser av matchen är det GAIS killarna som hörs och är gladast.

3st nöjda ledare även här med hur killarna beter sig på och utanför plan👏💚🖤

 

Dagen avslutas med gemensamma lunch till alla Killarna, där glädjen i GAIS lägret är på högsta nivå. 

 

GAIS-Gunnilse IS
2022-05-23 08:40

Ny seriematch mot duktiga Gunnilse IS. Förra gången lagen möttes så hade GAIS med 3st spelare ifrån Fotbollsskolan 6år. Det blev en tuff match men vi stod upp bra. Nu var det revansch möte. Matchen startar jämnt och gaisspelarna höll sina positioner mycket bra och vi försökte att genomföra ett bra passningsspel. Matchen stod och vägde tills sista periodern då klev GAIS in och tog över. Vi tackar Gunnilse, domaren och publiken.

Öjersjö cup
2022-05-07 13:36
Grymma killar

Tidig lördagscup på Öjersjö IP. Killarna lite nervösa men när domaren blåser igång så släpper dom detta. GAIS spelar mycket bra passningsorienterad fotboll men slarvar ibland. Vi hade många fina spelmål och laget fick mycket beröm av lag som passerade. Även motståndarna tyckte att GAIS spelade ett moget spel.

Vi spelade 4st cupmatcher och målskillnaden blev 68-1. Det som vi skall nöta på träningarna är positioner och passningsalternativ framför motståndarens mål.

Vi tackar motståndarna, domarna och publiken. Bra anordnad cup, tack Öjersjö.