SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P10 Akademi

Välkommen till GAIS P10 (2014)

GAIS P10 (2014) är ett gäng ambitösa killar med stort intresse för fotboll. Vill ni spela match eller inbjudning till cup, kontakta

Mikael Lindström 

mikael.lindstrom@gais.se 

 

För provträning gör en intresseanmälan via hemsidan eller kontakta Mikael Lindström.

mikael.lindstrom@gais.se

 

Heldag i Norrköping
2024-04-14 18:32
Glada spelare och ledare

IFK NORRKÖPING A - Gais 


Domaren blåser igång och från start tar killarna tag i matchen med moget spel, genom att vi håller positionerna och har fin passningspel samt alla följer

spelidé n. När domaren väljer att blåsa av, ser man hur Gais killarna ler stort och nävarna knyts. 

 


IFK NORRKÖPING 1 - GAIS


Dagens andra och sista match sätts igång, här visar vi att vi har en plan och spelidé som vi följer. Vi tar med oss det mogna spelet från första matchen även här. När man hör domaren blåsa av hörs dem grönasvarta killarna skrika SÅ JAAAA  väldigt tydligt. 

 


Mat /Allsvensk  Match på Platina Arena (parken)

Efter matcherna byggs relationer genom gemensam lunch och Allsvensk match.

 


Summering 


Spelare och ledare är nöjda och killarna visar karaktär. Det vi ska träna på framöver är att släppa boll i rätt tid samt att inte försök med avgörande passningen för tidigt.

 

 Feedback från motståndarna är ett kvitto.

 


Stort tack till hela IFK NORRKÖPING och Speciellt Johan som har arrangerat allt. Självklart Gais-föräldrarna och Sami som filmar våra matcher. 

 

// Ledarna 

Slättadamm MatchCamp
2024-03-24 19:52
Stolta Gais spelare

Gais - Stockholm FC

Domaren blåser igång första matchen för dagen, Gais killarna är inte med från start och duktiga Stockholm FC tar ledningen välförtjänt, genom bra spel. Ju längre matchen pågår desto mer tar Gais över genom att vinna 50/50 dueller och fin passningspel samt att alla sliter stenhårt över hela planen. När slutslingal hörs ser man hur Gais killarna ler och stoltheten är stort.

 

Gais - Oddevold 

Här tar vi tag i matchen från start med fin och snabbt passningsspel över hela planen, vilket resulterar i många målchanser som vi tar vara på utmärkt. Slutsignal hörs, Killarna kramar om varandra och hörs tydligt.

 

Gais - Häcken 

Från start är vi inte med riktigt och motståndarna tar ledningen, men vi växer in starkt, med stort bollinnehav och fin passningspel samt bra duellspel sätter vi Häcken på stort  press, med så här mkt målchanser ska matchen sluta annorlunda. Domarsignal hörs och Häcken spelarna är gladast, även om Gais fotfarande är obesegrad för dagen.

 

Gais - Mölnlycke Is

Dagens sista match blir en tuff och hårdkamp spel från bägge lagen. Gais killarna styr matchen från start med bra passningspel från målvakt till anfall, ytorna på plan används på ett klokt sätt och chanserna tar vi vara på. 

När domaren blåser av dagens sista match i Campen är det Gais killarna som kramar om varandra och är gladast.

 

summering 

På 4 matcher göra vi 23mål och släpper in 7mål.

Det vi ska träna på framöver är att inte försöka med avgörande passningen för snabbt utan ha tålamod och fortsätta med vårt spel. Avslut och mer fart i passningerna för att vinna yta/tid kommer också vara i fokus.

 

* Vi tackar Häcken, domarna och publiken för en bra matchcamp.

 

// Ledarna 

Mjällby Höstcup
2023-10-08 22:18

Helsingborg - Gais 

När dommarna blåser igång tar vi tag i matchen med att göra 2 snabba mål med ett utmärkt spel. Sakta men säkert tar Helsingborg över matchen och vi släpper in 4 mål på kort tid samtidigt en straff mot oss, känns tufft men ser på killarnas attityd och blick att vi vill mer. Straffen räddas och det visar sig vara en avgörande situation för hela cupen. Med sista sparken i matchen tar vi ledningen, Gais killarna känner hur all spänning släpper, stort glädje från killarna som lyfter händer och skriker ut sin stolthet. 

 

Mjällby - Gais 

Vi visar från avspark ett moget spel och bra kombinationer. Alla sliter och jobbar stenhårt i varje duell, ingen viker sig oavsett situation i matchen.

Väldigt positiv feedback från Mjällby som arrangerar cupen. Här knyts nävarna hårt och stort jubel från killarna när slutsignal hörs. 

 

Kalmar- Gais

I tredje matchen för dagen spelar vi ut och njuter av matchen med bra kombinationer i det defensiva och i det offensiva spelet, som ger oss många målchanser och mål, även fasta situationer tar vi vara på exemplariskt. När domarna blåser i viselpipan hör man GAIS högt och tydligt.

 

Bromölla - Gais

Sista matchen i cupen. Med tre positiva matcher vill killarna avsluta cupen med glädje. Här går killarna som tåget fram, fina kombinationer leder till mål. I det defensiva spelet sliter vi stenhårt och i det offensiva fina kombinationer och otrolig smart passningspel som sätter stor press på motståndarna.

När domarna väljer blåsa för slutsignal ser man killarna som kramar om varndra och glädjen är stort från stolta spelare och ledare.

 

Summering

Det vi har lärt oss är att aldrig ge upp oavsett  hur match bilden ser ut, fortsätt att kämpa och tro på våran spelidé. 

Träna på framöver är att hålla positionerna ännu bättre, snabbare passningsspel / inte dribbla i utsatta situationer och att gå in i duellerna ordentligt.

 

Feedback från publiken, domarna och motståndarna tar vi till oss med ett leende. 

 

På 4 matcher gör vi 27 mål och släpper in 10 mål, lite för många insläppta.

vi är stolta över att bära Gais loggan på bröst och hur våra killar beter sig på och utanför plan.

 

Stort tack till publiken, domarna och Mjällby för en bra cup

 

 

// Ledarna 

 

 

 

 

Åsacupen 2023
2023-07-01 20:22
Glada och nöjda Gaisare💚🖤

7-manna 


Killarna känner spänningen i luften och väntar på domarna ska blåsa igång. Från start visar killarna ett moget spel genom hårt defensivt arbete och väldigt kloka beslut i det offensiva. Vi håller positionerna och alla jobbar stenhårt över hela planen, det vi har gemensamt under 2dagars spel är passningsspelet och bollinnehavet som sätter press på motståndarna och resulterar i målchanser och mål. 

På 5matcher lyckas vi göra 23-mål  endast släppa in 

5-mål 

Killarna får beröm från motståndarna/publiken på och utanför plan💚🖤

Det vi ska tänka på är passnings avståndet. 

Tack domarna, publiken och arrangörerna för en bra cup👏

 


5-manna


Killarna börjar nervöst men växer in i matchen även här kontrollerar vi spelet genom stort bollinnehav och många fina kombinationer som leder till hårt press på motståndarna samt målchanser och mål. 

På 3 matcher lyckas vi göra 18-mål och endast släppa in

1-mål.

Killarna får mycket beröm från motståndarna/publiken på och utanför plan💚🖤

Det vi ska tänka på är att vara med så fort domaren blåser igång matchen. 

Riktar ett stort tack till domarna, publiken och arrangörerna för en bra cup👏

 

// Ledarna Gais 

2023-04-27 21:45

Seriestart GAIS P9 Grön!

Söndagen den 23 april var det seriestart för GAIS P9 Grön med ett spännande möte mot Utbynäs. I luften kvittrade fåglarna och känslan för sommar och utomhussäsong låg i luften. Killarna kom med ett glatt och positivt humör till matchen och peppade varandra inför starten. Efter en avvaktande inledning släppte nervositeten hos GAIS och lagmaskinen kom i gång med sitt fina passningsspel och kombinationer. Killarna spelade väldigt fokuserande och hade humöret uppe under hela matchen. Målen började så sakta komma och killarna fortsatte prestera hela matchen igenom.

Det vi tar med oss från matchen är:

Killarna spelade som ett lag och där alla hade en del av vinsten. Bra fokus och koncentration under matchen.
Inget gnällande och klagande. Alla gjorde sitt bästa och var förberedda.

Det vi försöker göra bättre till nästa match: 

Att komma i tid till samlingen för att ta del av taktiksnacket. Förbättra våra positioner ytterligare och hålla vårt breddspel ännu bättre . Uppställning på hörnor. Använda oss av målvakten i pressade situationer. Och ännu högre fart på bollen.

 

Till slut vill vi tacka alla föräldrar, motståndare och domare för en god och fin match.

 

Ledarna GAIS P9