SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P8 Grön

Välkommen till P8 (2013)

GAIS P8 är ett duktigt lag som jobbar med passningar/mottagning, spelbara och position.

Vill ni möta GAIS eller bjuda in oss till cup, kontakta

mikael.lindstrom@gais.se

 

 

Truppen ökar
2021-11-18 20:42

Vi hälsar nya spelare välkomna till laget. Det är Felix Azizollahi, Rasmus Larsson och Gabuv Dzhanbaev.

Referat: GAIS - BP
GAIS-BP
2021-11-14 20:09

I sista helgmatchen så står BP på andra sidan. BP som spelar ett bra passningsorienterad fotboll och trygga med bollen. Lördagens match slutade med en Gais förlust så vi hade revansch att se fram emot. Matchen börjar lite trevande från båda lagen. Vårat presspel är inte 100% och då förlorar man 1-2 st spelare. BP tar ledning efter ett fint anfall. Gais kommer snabbt igen och kvitterar. Vi har några fina lägen men vi tar felaktiga beslut. Istället för att passa en medspelare som har bättre läge så går vi på avslut från svårt läge. BP gör både 2-1 och 3-1. Vi kämpar på bra men det är små detaljer som saknas  det där lilla extra. I 2:a periodern släpper nervositeten, vi gör 2-3 och 3-3. Killarna har kommit igen och gör det riktigt bra. Alla ger minst 110%. Inför sista periodern så gör vi några små förändringar  vilket ger resultat. Jeremy gör 3st mål på 5min och sedan är det bara en fröjd att vara tränare för dessa otroligt duktiga spelarna. Målen kommer sedan på löpande band. Slutresultatet blir 8-3.

Vi tackar BP, domare och publiken för en bra match.

Referat: GAIS - FC Köpenhamn
GAIS-FC Köpenhamn
2021-11-12 21:09

Första utländska motstånd och det är självaste FC Köpenhamn. Vi har bjudit in FC Köpenhamnhamn ,BP och några lokala klubbar. Matchen börjar med att FCK rullar boll skickligt och gör detta mycket bra. Taktiska dragen var att lägga högpress och störa deras uppspel. Detta lyckas Gaisspelarna med otroligt bra. 1-0 kommer efter bollvinnande på mitten och Edvin gör ett snyggt mål. Vi trycker på bra och håller FCK på deras planhalva.

2:a periodern är en bra period och Gaisarna hjälper varandra på plan. Bra målvaktsspel av Jeremy och bra försvar från Matija och Sam. Ingen kommer förbi vårat duktiga backar.

3:dje periodern gör Gais 2-0 via Mustafa och killarna kämpar för varandra. FCK reducerar till 2-1 och skapar mycket men GAIS avstyr det med bravur. Lori sliter som ett djur och vinner allt på mitten. Adam ställer sig i mål och gör detta otroligt bra. 

4:de och sista periodern fortsätter GAIS att vinna duellerna och trycker på bra. GAIS håller FCK kvar på deras planhalva och Jeremy vinner bollar och är jobbig att möta. Edvin och Jeremy håller sin bred, vilket gör det svårt för FCK att vinna boll.

3-1 kommer efter att GAIS vinner boll högt och frispel Mustafa som mål. 

Vi tackar FCK, publiken och domaren för en bra match

Cup i Stockholm
2021-10-23 17:40

GAIS duktiga P8 åkte på cup uppe i Stockholm. Många roliga och tuffa matcher väntades, BP, Djurgården, IFK Lidingö, Spånga, Fight Club och Karlberg

Många olika typer av motstånd, bra passningsorienterade, fysiska, tekniska och försvar.

Dessa lag har spelat 7-manna 2021 medans vi har precis börjat.

Första motstånd står BP för, ett tekniskt/diciplinerat spelande lag. Vi spelar på topp och pressar på bra. Vi lämnar plan som segrare. Andra matchen möter vi Karlberg, en klubb jag inte har mött tidigare, spännande. Ett bra lag och jobbar för varandra. Även här går vi som segrare ifrån plan.

Nu är alla spelare igång och nervositeten har släppt på alla. Vi trampar på och förlorar ingen match. 6st vinster och 2st oavgjorda, bra jobbat.  Spelarna får verkligen visa vad dom har tränat på och upptäcka vad som saknas. Nu skall vi inte ta bort glädjen i Stockholms resan men vad vi kommer att jobba med (vi är duktiga men skall bli ännu bättre).

Vi börjar med starka sidor i laget.

Backarna och defensiva mittfältet: grymt bra positionsspel, bollvinnare och säkra.

Förbättring via träning: äga närkamperna och inte spela in bollen centralt på egen planhalva.

Offensiva spelare: Heta på avslut med lyckat resultat. Många fina avslut.

Förbättring via träning: rörelse utan boll - försvarsmässigt måste man jobba hem och hjälpa till. Vill se egna hemlöpningar och markeringar utan att tränaren påpekar detta.

Målvakterna: bra jobbat och kul att se hur duktiga ni är. När ni har bollen så stressa inte om det inte behövs. Ni äger bollen och behöver inte finta med att lurkasta ut bollen. Oftast blir det inte bra.

Tillslut: Glädjen, kul att se att alla är delaktiga och många målskyttar.

Wilhem Friberg dag 2
2021-10-17 20:54

Dag 2. Uppgiften från dag 1 var att tänka igenom press, position och högre tempo på passningsspelet.

När vi kliver in till söndagens första match så är förväntningarna höga. Vi startar tvärtom, lågt tempo och osäkerheten syns. Men detta försvinner efter några minuter och killarna rullar boll på ett trevligt sätt. Bollen går som ett pärlband över plan men........

Vi får inte till avsluten, bollen dansar flertal gånger på mållinjen. Killarna jobbar sig till en trygg seger.

Match 2 är spelarna fullt koncentrerade på sin uppgift, nu skall vi se om detta går att få ut på plan.

Ojojoj, nu rullar det på bra och alla jobbar för varandra. Vilket lagspel och alla är delaktiga i detta vackra spel.

Match 3 syns det på killarna att det är ett passningsorienterat spel dom vill bjuda på och vilken show dom ger till publiken. Helt otroligt vackert och effektivt spel. Vi rullar på med bra tempo på passningarna, vinner nästan alla närkamper, klokrena avslut och sist men inte minst, glädje på planen.

Match 4 är helgens derbymatch mot våra duktiga grannar, ÖIS. Spelare från båda lagen känner varandra sedan tidigare och aklla vill gå av planen som vinnare. ÖIS startar med högt presspel och jobbar bra på våra defensiva spelare. Vårat defensiva spel sitter 100%, vi ligger rätt, vi håller positionerna och vinner alla bollar. I deras presspel så spelar vi igenom deras offensiva lagdel och tar ledning. ÖIS fortsätter att spela bra men killarna växer med uppgiften och reder ut alla deras anfall och går trygga till flertal anfall med härlig pondus. Alla tror på sig själva och detta syns tydligt på plan. Det är så här vi skall spela och som vi bemästrar, härlig match att bevittna från sidan.

Spelarna gör denna söndag till en fantastisk upplevelse och dom klarar av våran spelide med bravur.

Jag lyfter på hatten och åker hem nöjd, underbart jobbat.

Matchens lirare blir hela truppen.

 

Spelade matcher
Sön 21/11 11:40
0 - 6  
Sön 21/11 10:30
0 - 4  
Sön 21/11 10:00
1 - 3  
Sön 14/11 10:30
8 - 3  
Lör 13/11 13:00
7 - 3  
Lör 13/11 12:00
2 - 4  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen