P14 Grön

GAIS P14 (2008)

GAIS P14 är ett starkt gäng killar som är otroligt spelskickliga. Vi tränar 3-4 ggr/veckan på Gaisgården.

Vill ni spela match eller inbjudning till cup, kontakta
mikael.lindstrom@gais.se

Bortamatcher mot Halmstad BK
2022-03-27 23:15

Fint fotbollsväder för en tripp till Hallands pärla, Halmstad. 2st matcher väntade och i första matchen så startade GAIS bra med 4st fina målchanser utan resultat första 10minuterna. Sedan kom ett skott utanför straffområdet från Kelvin som resulterade 0-1. GAIS fortsätter att vinna mittfältet men något stillastående forwards resulterar inga mål. Anfall på vänsterkanten, uppspel från Victor till Ali. Ali sticker på djupet och skall spela in till bortre stolpen. Ali får på en bra träff men bollen får en konstig bana som resulterar in i mål,0-2.

I 2:a halvlek så kommer GAIS inte upp I sin vanliga nivå. Detta utnyttjar Halmstad och reducerar till 1-2. Matchen slutar med seger till GAIS

Andra matcher har vi lånat in 3st 13åring från vårat P2009 lag. Olle, Isak och Angelo.

Matchen startar i högt tempo och GAIS trycker på bra och vinner många dueller. 0-1 kommer genom straff av Rocky. Gaisspelarns ligger fel i sina positioner, vilket gör det lätt för Halmstad att spela igenom vårat mittfält. Rocky rycker loss på högerkanten och gör mål, 0-2. Halmstad reducerar genom straff,1-2. Kort efter kommer Halmstad igenom Gaisförsvaret och kvitterar, 2-2. I 2:a halvlek har Gais krympt ytorna för Halmstad och genom detta tar GAIS över matchen. Matchen slutar med GAIS seger, 2-5. 2-3 Rocky på straff, 2-4 Isak J och 2-5 av Hamza. Spelare som gjorde mycket bra ifrån sig var Rocky, Olle och Angelo. Matchens lirare blev Erfan.

GAIS tackar publik, domaren och Halmstad BK för trevliga söndagsmatcher

Presentation av Filip Piechowski
2022-03-22 21:19
Filip Piechowski
Det har kommit in några nya spelare i truppen och vi kommer att presentera spelarna här på lagsidan. Vi fick ett samtal med Filip Piechowski. Filip spelade tidigare i Frölunda.
1. Varför sökte du till GAIS?
För att få bättre utveckling i fotbollen.
2. Vad är skillnaden med din förra klubb och GAIS?
Det är mer fokus på träningarna, bättre tempo och respekt mot tränarna.
3. Vilken är din position?
Målvakt.
4. Att GAIS P2008 är bäst i Göteborg vet vi men hur högt rankar du GAIS P2008?
Än så länge har jag spelat några matcher och varenda har gått bra. Jag har även sett GAIS spela innan och är säkert topp 5 i Sverige.
5. Vilka mål har du 2022?
Jag vill utvecklas som målvakt så mycket som möjligt och få spela med det första laget.
6. Du får några nya tränare 2022. Hur ser du på det?
Jag ser det bra, det kommer bli mycket fokus på träningarna och ska bli utvecklade så bra som möjligt.
Vi tackar Filip för att han tog sig tid och hälsa Filip med familj välkomna till GAIS.
Derbymatcher mot ÖIS
2022-03-20 20:18

P14 hade 2st derbymatcher mot våra grannar ÖIS. Första matchen spelades på Öisgården och här kommer vi absolut inte upp i våran vanliga standard. Vi gör inte jobbet och detta straffar sig och ÖIS är inte dumma att utnyttja detta. Vi står stilla och väntar på boll. Vi tar inte grovjobbet och hjälper varandra på plan. Vi gratulerar ÖIS till segern och ser fram mot nästa möte.

Andra matchen mot ÖIS spelas på Gaisgården och här flyter det på bra och spelarna följer den taktik som är bestämd. Det är några tekniska saker som killarna fuskar med och då får lagkamraterna jobba dubbelt. 1:a periodern utförs bra och laget går till pausvilan med en trygg 3-0 ledning. Några byten görs och killarna ser taggade ut och vi ledare ser fram emot en spännande match och resultat på vad killarna har tränat på. Det faller ihop i andra periodern, spelarna frångår det taktiska som vi har gått igenom och ÖIS tar vara på detta på ett bra sätt och går upp till 3-3. En svängig match där ÖIS inte var nöjda med 1:a periodern och där GAIS inte var nöjda med 2:a periodern. Inför 3:dje periodern så var pausesnacket enkelt, gå tillbaka till 1:a periodern. Det tog någon minut sedan kom målen, slutresultat 9-3 till GAIS.

Kloka ord på vägen- gör ditt jobb på plan, klaga inte på medspelare eller domaren, dom kan inte få situationen ogjord. Frångår aldrig din uppgift i laget.

Matchenslirare: Ayman och Ali.A

Vi tackar ÖIS, domaren och publiken

Referat: Holmalunds IF - GAIS
Holmalund-GAIS
2022-02-26 22:47

Bortamatch mot Holmalund i Alingsås. Soligt väder och några plusgrader gynnar GAIS fina passningsspel.

Elmander Arena är en liten 9-manna plan vilket inte gynnar ett spelande lag. På genomgången och uppvärmningen ser  killarna taggade ut. Vi startar match med ett tryggt passningsspel men något avvaktande i rörelserna utan boll. Vi gör 1-0 och 2-0 , 3-0 kommer tätt därpå. Sedan slarvar vi i positionsspelet och Holmarlund kontrar in 1-3. Vi kontrollerar matchen på ett bra sätt men önskar mer rörelse på spelarna. Ett antal mål hade vi fina kombinationer som gjorde att vi kom fram riktigt bra. När domaren blåser av matchen så står GAIS som segrare.

Vi tackar Holmalund, domaren och publiken

Hamza Hussein Sayed
2022-01-16 00:31

Nästa spelare att bli presenterad är Hamza Hussein Sayed från Frölunda.

1. Varför sökte du till Gais?
Jag personligen vill utvecklas mer som spelare.

2. Vad är skillnaden med din förra klubb och Gais?
För att det är mer fokus och högre nivå generellt.

3. Vilken är din position?
Min position är yttermittfältare och ytterback.

4. Att GAIS P2008 är bäst i Göteborg vet vi men hur högt rankar du GAIS p2008 i Sverige?
Har inte spelat en match ännu med GAIS men skulle säga vi är runt top 5 i Sverige.

5. Vilka mål har du 2022?
Mina mål är att träna hårdare och bli en av dom bästa på min position.

6. Du får några nya tränare 2022. Hur ser du på det?
Det ska bli spännande. Jag tror det kommer gå bra.

Vi hälsar Hamza med familj välkommen till GAIS