SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS

Välkommen att testa på Gåfotboll

Till och med slutet av oktober kommer två träningar i veckan att erbjudas på Gaisgården. Eftersom passen är förlagda vardagar på dagtid så är gåfotbollen framför allt riktad till pensionärer eller andra med möjligheten att delta i aktiviteter på dagtid, men alla är självklart välkomna! Mellan 17/6 och 10/8 är det sommaruppehåll. Uppstart under hösten sker 11/8 11:00 på Gaisgården. Välkomna!

 

Du är välkommen att delta tre gånger kostnadsfritt innan du bestämmer dig om du vill fortsätta. Vill du fortsätta så betalar du en anmälningsavgift om 350 kr. I anmälningsavgiften ingår en t-shirt och en vattenflaska. Väl på plats finns bollar, västar och koner och de första gångerna bjuder vi på fika efter träningarna.

Gåfotboll är precis vad det heter, fotboll där du som utövare går istället för att springa. Träningen kräver ingen tidigare fotbollsbakgrund och vi spelar på en mindre plan där all träning genomförs med boll.

 

Läs mer här https://aktiva.svenskfotboll.se/spelare/spela/gafotboll/

Gåfotbollen startar på nytt
2023-06-19 07:39
https://www.gais.se/nyheter/gafotbollen-startar-pa-nytt
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
GAIS Akademi, 14/07 23:37 
GAIS Akademi, 16/04 16:59 
GAIS Akademi, 26/09 14:58 
GAIS Akademi, 27/07 19:07