GAIS P9 (2015)

GAIS P9 är vårat yngsta lag. Spelare som har gått vidare ifrån GAIS Fotbollsskola.

Önskar ni matcher eller vill bjuda in till cup kontakta Mikael Lindström

mikael.lindstrom@gais.se

2st lag i P9
2024-02-25 21:27
GAIS P9 Lag3

GAIS P9 är nu 2st lag, Lag3 och Lag4. Lag3 spelade match mot Azalea.BK 2013. En bra och tuff match mot 1år äldre lag. Efter 7veckors träning ihop och då har några träningar blivit inställda , så ser det riktigt bra ut. Några saker som killarna måste göra är att passa bollen isf att dribblar på fel ställe på plan. Sista 3:dje delen av plan så är det bra att utmana. Viktigt att alla tar ansvar i försvarsjobbet, man försvarar på hela planen och man "jobbar hem" och hjälper lagkamraterna.

Bra passningsspel och många bra kombinationer på planen.

En riktigt fin straffläggning tidigt i matchen, gjorde att killarna tände till.

Vi tackar publiken, domaren och Azalea.

Oh, when the GAIS go marching in
2023-10-04 08:54

Det har varit lite skralt med uppdateringar kring P8, men vi har verkligen inte legat på latsidan.

Efter sommaruppehållet har vi spelat 6 matcher och 1 cup, och fortsatt finslipa våra fotbollskunskaper på träningarna.

Vi har tagit stora kliv framåt i vårat 5manna spel, passningsspelet har blivit oerhört stabilt, och vi utnyttjar alla spelare på planen kontinuerligt, mycket tack vare att vi lyckats lyfta kommunikationen till varandra. Vi har jobbat med att höja antalet avslut vi gör på mål, att våga skjuta! Vilket också har lett till att vi gör betydligt fler mål än tidigare.

Nu laddar vi upp inför sista matchen för säsongen mot Lunden på söndag.

HEJA GAIS!

Sammandrag Lemmingvallen
2023-06-11 21:54

Idag spelade vi den sista fotbollen för denna terminen, destinationen var Lemmingvallen -Utbynäs SK:s hemmaplan.

Dagen till ära hade vi strålande sol som till slut tog ut det bättre av oss. Dock spelade vi riktigt bra fotboll hela dagen, med många snygga mål och ett oerhört bra passningsspel.

Väldigt roligt att få avsluta terminen med såhär bra fotboll av killarna!

Nu tar vi sommarlov fram till skolstarten då vi kör igång igen.

Tack Utbynäs för en oerhört välarrangerade dag, med många spelplaner och korta väntetider.

Vi ses snart igen!

Sammandrag i Gråbo
2023-05-31 21:56

I helgen så spelade vi sammandrag i extremt blåsiga Gråbo.

Efter en mindre olycka med våra matchtröjor och mosade bananer, så var vi snabbt igång inför våran första av tre matcher.
Det var en små seg start då vi började tidigt på morgonen, fokuset var inte riktigt där det borde vara, men senare så kom vi igång och spelade riktigt bra fotboll.
Vi har utmaningar i att få till ett synkroniserat anfallsspel i perioder, och det är något vi måste träna på, annars spelades det väldigt bra fotboll, och dessa sammandrag är jättebra träning för oss inför seriematcherna.

Stort tack till Lekstorps IF för en oerhört välarrangerat sammandrag, och goda hamburgare!
Vi ses snart igen!

Seriematch mot Götaholm BK
2023-05-22 22:05

Helgens motstånd stod oerhört duktiga Götaholm BK för.
Det var årets varmaste dag hittills, men det hindrade inte GAIS från att spela riktigt bra fotboll.
Denna dag satt allt på plats, bra snack i laget, bra passningsspel och väl hållna positioner.
Utvecklingen går snabbt för spelarna och det märktes tydligt denna dag.
Götaholm bjöd på ett rejält motstånd och det var även där tydligt att man tränat oerhört hårt på sitt spel, väldigt duktiga killar!

Hoppas vi ses snart igen!

Sön 3/3 08:15
Sön 10/3 09:20