SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS

Välkommen till bollskoj och fotbollslek!

Under november 2022 startar fotbollsföreningen GAIS upp sina nya projekt bollskoj och fotbollslek. Målet med dessa är att öka barns fysiska aktivitet genom att ge dem möjlighet att träna fotboll på ett lekfullt sätt. Alla barn i åldrarna 4-7 är välkomna!

Med bollen och leken som främsta verktyg får barnen utveckla sina motoriska färdigheter på ett roligt sätt. Aktiviteterna sker i inomhushallar runt om i Göteborg där varje grupp får sin egen hemmaplan. Grupperna leds av föräldratränare med stort stöd från GAIS.

 

Med undantag av skolloven, då vi tyvärr inte har tillgång till hallarna, är det en aktivitet i veckan fram tills slutet av maj nästa år.


Grupperna utgår från barnens ålder under 2023, alltså riktar sig bollskoj till barn födda 2018 och 2019 medan fotbollslek riktar sig till barn födda 2016 och 2017. 

 

Vid många anmälningar appliceras principen först till kvarn med undantag av barn vars föräldrar anmäler sig som ledare. Dessa får förtur i kön eftersom föräldraledare är en förutsättning för gruppens uppstart. 


Anmälan bollskoj

Anmälan fotbollslek

Mer information finns under flikarna "Bollskoj 4-5 år" och "Fotbollslek 6-7 år".

Väl mött!Aktuella inomhushallar:

Gamlestadsskolan
Kvibergsskolan

Lundenskolan

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
GAIS Akademi, 16/04 16:59 
GAIS Akademi, 26/09 14:58 
GAIS Akademi, 27/07 19:07 
GAIS Akademi, 26/06 13:04