P12 U

Välkommen till GAIS P12 U (2009)
GAIS P12 U är ett starkt gäng killar som är otroligt spelskickliga. Vi tränar 3 ggr/veckan på Gaisgården.
Vill ni spela match eller inbjudning till cup, kontakta mikael.lindstrom@gais.se
Presentation av tränaren Vildan
2021-01-05 21:43
Akademin ställer 5 snabba frågor som en kort presentation av dig

Kort om din fotbollskarriär?
Började spela i Gunnilse 94-97 sen spelade jag i Lärje Angered från 97-2002 på herr nivå.

Ditt bästa fotbollsminne?
Bästa fotbollsminne var när vi spelade futsal turnering ” Tomtecup” och vi vann finalen.

Dina förväntningar i GAIS?
Det är att vi ska komma så långt så möjligt med vårat lag både när det gäller spel och resultat.

Vad kommer fotbolls Sverige prata om dig och laget efter 2021?
Det att vi presterar både med fint spel och uppförande på plan och utanför plan.

Vilken cup ser du fram emot 2021?
Ser väldigt mycket fram emot Gothia cup

Akademin hälsar Vildan välkommen till GAIS