Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P10

GAIS P10 (2010)
GAIS P10 (2010) är ett starkt gäng målmedvetna killar som är otroligt spelskickliga. Vi tränar 3  ggr/veckan+match på Gaisgården. Vill ni spela match eller inbjudning till cup, kontakta Samir Abaz: samirabaz@hotmail.com

Träningstider 2020: Gaisgården


Måndagar kl 18:00-19:30

Onsdagar kl  18:00-19:30

Söndagar kl  10:00-11:30

Två nyförvärv klara!
2019-12-15 15:23
Zion & Zac
Vi välkomnar våra två nyförvärv Zion och Zac. 
Välkomna till GAIS P2010!
Framgång för Gais P9 i L.O.P Gruppens Match Camp
2019-11-24 12:07
L.O.P Gruppens Match Camp är en turnering som anordnas i Västerås för lag i P2010 som har svårt att hitta jämna matcher och bra motståndare. Varje gruppspel, 4 stycken, innehåller 16 lag som delas in i två grupper där de två bästa lagen från vardera grupp går vidare till Team One Finalen som spelas den 21 mars 2020.

Gais P9 har anmält sig för gruppspel i februari 2020 men blev inbjudna till att medverka i helgens gruppspel då ett av lagen lämnat återbud. Den möjligheten tog pojkarna vara på.

Facit efter 4 spelade matcher, 18-7 i målskillnad, 3 vunna och 1 oavgjort, topplacering i grupp 4 och vinnare i kvalificeringsmatch. 

Så nu är det bara att ladda om inför Team One Finalen i mars 2020 där vi kommer att möta på riktigt härligt motstånd. Något killarna i laget gjort sig förtjänta av efter den insats de bjöd på. Näsblod och huvudvärk, öma axlar och verk i ljumskar. Men inte minst bjöd killarna på sig själva och visade motståndare som vi inte vanligtvis får möta att det finns liv utanför Sundbyberg:)

Så tack för inbjudan, härlig stämning, fantastisk motstånd, inte minst Hammarbys killar, otroligt duktiga.  

Stort tack till föräldrarna som backar upp sina pojkar i vått och torrt. 

Grabbar.....ni är grymma. 

PS! Nog med hyllningarna, imorgon är en annan dag, FOKUS! he, he.

Tränarna
Gais P9 på besök i Halmstad.
2019-11-10 19:41
Vi fick i helgen nöjet att åka till Halmstad och spela två matcher, 7 manna, 3x20 min, stor plan, mot deras pojkar födda 2010.

Vi tackar Halmstads BK för två riktigt roliga matcher.  Våra killar var taggade och det märktes redan på uppvärmningen. Bra humör och fokus. Så som det ska vara. Om man ser till var och en av spelarna och var de befinner sig i sin utveckling så gjorde alla en riktigt bra prestation och förhoppningsvis blev laget lite rikare på erfarenheter. Både på och utanför planen. 

Facit blev två övertygande segrar med många mål fram och få mål bak. Vi förde båda matcherna och vårt passningsspel börjar inte bara sitta men börjar även sitta med högre tempo. Så härligt kämpat idag,  både spelare och föräldrar, bästa klacken någonsin.

Med vänlig hälsning,

Tränarna
Serieavslutning för Gais P9
2019-10-27 14:32
Höstens sista seriematch, 7 manna, pojkar 2009, mot Ytterby blev en match som bjöd på både det ena och det andra. Båda lagen hade möjlighet att vinna så oavgjort känns ändå rättvist om man ser till hela matchen.

Vi tackar Ytterby för det fina spelet och det är alltid kul att möta lag som tvingar oss att behöva kämpa för varje boll.

Det vi gör bra gör vi riktigt bra när vi väljer att göra det. Då flyter det mesta på. Första perioden spelar vi stabilt men sen börjar vi svaja och i tredje perioden så släpper vi in Ytterby i matchen som tar vara på sina chanser. Att vi inte ger upp utan hittar tillbaka till vårt spel och till slut kämpar till oss ett oavgjort är något vi verkligen ska ta med oss framåt.

Vi har ägnat en stor del av hösten att nöta passningar och framför allt träna på att spela korrekt utifrån given position. Ändå bjuder vi i andra och i början av tredje perioden på onödiga kontringar och svaga avslut för att allt för många avviker från det vi tränat på. Det är helt okej att det blir lite fel när man försöker göra rätt. Det är när vi slutar att försöka göra rätt som det blir jobbigt och vi hamnar i onödigt farliga situationer. 

Vi ska ändå inte vara för hårda mot laget när pojkarna är så duktiga men fokus är något vi aldrig kommer att sluta tjata om.

Med det sagt så kan vi summera höstens seriespel, pojkar 2009, 7 manna, som ett lyckat äventyr. Laget har bjudit på massor av fint spel och vi har sett hur spelare har utvecklats både individuellt och som en del av ett kollektiv. 

Nästa år när seriespelet drar igång så kommer det officiellt  vara vårt debutår. Så allt vi har gjort under hösten har varit en bonus och en möjlighet att få bekänna färg. Och pojkarna har verkligen visat sina färger, vitt, grönt och svart. Gais P9, resan har bara börjat.

Föräldrarna ska också ha en eloge, världens härligaste hejarklack. Kaffet är det inget fel på heller.

Med vänlig hälsning,

Tränarna

Framgångsrik cuphelg för P9
2019-10-19 19:06
Ytterligare en lördag borta hos våra grannar på Öisgården, cup, 7 manna, födda 2009.

Vi mötte Örgryte IS 2, Nödinge SK,  Särö IK, Solängen BK 2 och Sävedalens IF 2. Vinster i alla matcher med målskillnaden  32-9.

Idag såg vi hur laget kan spela när allt sitter men även en fantastisk vilja att inte låta tillfälliga dippar eller enstaka misstag bli matchavgörande. 

Som tränare blir man så himla stolt när man ser att ni pojkar på planen klarar att ta er ur situationer som vi på sidan har åsikter om och står och hojtar över. Så ett stort tack till er killar som skänker oss gamlingar så mycket känslor, massa glädje och ibland lite frustration. 

Er sammanhållning är fantastisk och det är något ni ska vara stolta över. Att spela i en akademi är en utmaning, krävs mycket från er för att ni ska bli den bästa spelaren ni kan bli. Men ni är på väg. 

Att vinna som i dag är extra kul och att förlora kan kännas mindre kul.  Men chansen att få ägna helgen åt att sparka boll med ett gäng bolltokiga pojkar som man kan kalla sina vänner hoppas jag ni alla håller med om är riktigt roligt. 

Personligen vill jag inte vara någonstans en blåsig lördag än på sidlinjen och se Gais P9s sköna filurer drömma drömmen. Vi håller den levande tillsammans. 

Blev lite sentimental men vi tränare har inte bara starka röster utan även ömmande hjärtan. 

Tränarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 14/12 17:00
Lör 23/11 14:00
2 - 8  
Lör 23/11 14:00
1 - 4  
Lör 23/11 14:00
2 - 2  
Lör 23/11 14:00
2 - 4  
Lör 16/11 11:30
12 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen