SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P13 Grön

Välkommen till GAIS P13 Grön(2010)

GAIS P13  (2010) är ett starkt gäng målmedvetna killar som är otroligt spelskickliga. Vi tränar 4 ggr/veckan+match på Heden/Gaisgården. Vill ni spela match eller inbjudning till cup, kontakta Samir Abaz: samirabaz@hotmail.com

 

Träningstider 4/1-3/4 2023: Heden/Gaisgården

 

Tisdagar.   kl 18:30-19:30 -Heden 4

Onsdagar  kl 18:30-20:00 -Heden 2

Torsdagar kl 18:30-20:00 -Gaisgården

Lördagar  kl 17:15-19:30 -Gaisgården

Besök av norska Heming IL Akademin
2023-02-18 17:56
2023-02-18 Gais P13-A vs Heming IL A

Match mot duktig Heming slutar 2-2


Vi gör en relativt bra match där vi jobbade med en del moment som fungerade stundtals bra. 
Men samtidigt har vi en del att jobba med vårt avslut samt vårt presspel.

Vi hade 2-0 ledning och det kändes som om vi hade kontroll på matchen, men tappar det i sista minuten till 2-2 då vi körde slut på oss. En del spelare som fick känningar och fick kliva av match så vi blev utan avbytare sista perioden. 
Så summa summarum en bra och tuff men schysst match idag👌

Vi tackar våra vänner från Norge @heming.g2010 för besöket och tackar för en givande och bra match🙏👏

 

Imorgon åker vi till Vänersborg för att möta duktig Vänersborg FK P09
Full fart framåt💚🖤⭐️⭐️

 

//Samir

Vi förstärker ledarstaben....
2023-02-17 17:14

Nedan kommer kort presentation av Anton Danielsson!

 

Född i Östersund, men uppväxt i Småländska Värnamo. 

Har ett passionerat fotbollsintresse sedan unga dar och har bland annat en kort period spelat fotboll i Los Angeles. 

Genomförde min första tränarutbildning med Smålands fotbollsförbund vid 16 års ålder och har föregående vår blivit certifierad med tränarutbildning av ”Barca Academy”. 

Fun fact: talar nästintill flytande spanska och befann mig på Emirates stadium 2018 när Östersund FK vann mot Arsenal i Europa League. 

Studerar i detta nu första året i ekonomiska linjen på Göteborgs Handelshögskolan.

 

Då blir det ännu mer tiki taka i Gais P10 i och med denna värvning.

Anton kommer vara assisterande och vara behjälplig i båda lagen.

Varmt välkommen till Gais P2010💚🖤

GAIS-Onsala
2023-02-11 20:55

GAIS Svart åker på bortamatch och möter Onsala BK. Vi börjar matchen ostrukturerat och hittar inte riktigt positionerna, slarvar lite i passningarna. I andra halvlek blir det bättre och gör vissa justeringar inför sista och avslutar riktigt bra. GAIS åker hem med en 4-2 seger. Vi tackar Onsala för träningsmatchen och önskar dom lycka till i serien och cuper framöver.

Gais P2010 tar hem Ö- Bollen Vinter 2023.
2023-01-29 20:56
Gais P2010 tar hem Ö- Bollen Vinter 2023.
Gais P2010 tar hem Ö-Bollen Vinter 2023.
 
Obesegrade går vi genom cupen och vinner vårt första turnering för i år. Bra start på 2023. 
Vi är dominerande i spelet cupen genom och vi gör hela 17 mål framåt och släpper in endast 3 bakåt.
Stort grattis till grabbar som deltog och visade upp sig från sin bästa sida.
 
//Samir
Gais P12-A tar sig till A-final i Quality Cup Vänersborg 2022 i P13 klass! 
2022-10-11 08:56
Gais P12-A
Vi inleder gruppspelet med dominerande spel och slutar som bästa etta med max poäng samt målskillnad på 22-2.
Resultatet tar oss direkt till kvartsfinal där Backatorps P13 väntar. 
Här är vi taggade och påkopplade från start och tar ganska snabbt ledning med 4-0. Jag tar segern lite i förskott och börjar tänka på nästa match och därmed göra några byten för att vila vissa spelare som gör att någon spelare hamnar lite i ovan position. Det gör att vi släpper in motståndare in i matchen, ett tag men vi får ordning på det och vinner bekvämt med 5-3 till slut. 
 
Vidare till semin och till derbyt mot BK Häcken P13. En rejäl hejarklack från hisingen hördes som försökte ge extra stöd till Häcken spelarna, men det blev allt mer tystare ju längre matchen gick. Till slut tar vi med oss en bekväm seger med 3-1 och där med är vi i FINAL! 
 
Inför finalen saknar vi båda ytterbackar, Zac som fick lättare hjärnskakning i gruppspelet och Loui som blev avstängd med två gula kort matchen innan. Det blev inte bättre att Sebbe hade lite känningar i knät. Så vi är nu nästan på en avbytare.
Men det är finalspel och det hör till. Vi biter ihop och kör på....
 
Här väntar spelskickliga Västra Frölunda P13 ett erkänt duktig lag som har tagit sig till final genom att besegra våra kompisar Gais P13-svart och även Örgryte IS P13. Så vi viste att det kommer bli en bra och tuff match.
 
Vi kommer igång bra och vågar rulla boll och riktigt kul då båda lagen gillar att äga bollen. Vi bjuder på ett par fina anfall och tar ledningen på en frispark som slås av Adems vänsterfot rätt in i krysset, otagbart för annars duktiga VF målvakt. 
VF har en del chanser och matchen står och väger. En tilltrasslad situation i vårt straffområde på ett inlägg där det uppstår en duell och där VF spelare blir nerdragen som domaren blåser för straffspark. Svårt att säga något om det då situationen uppstod långt ifrån, tycker att vi var lite för heta och det såg ut som om vi använde oss av onödigt mycket händer. Och det är något som vi kommer att jobba på framöver, "onödiga frispark" också för den delen. Grabbarna är unga och heta, så det kommer att ordna sig med mognaden. 
Hur som helst det blir straffspark som VF förvaltar väl och kvitterier till 1-1. 
Fick en känsla av att båda lagen gick för seger men vi tar ut varandra i man-man försvar och matchen slutar oavgjord 1-1 och straffläggning blir ett faktum. 
Lite skön snack med VF ledare inför straffsparksläggningen där vi är alla överens om att nu är det slumpen som avgör vem tar hem segern.
 
Det blir totalt 10 straffar som slås och vi får bevittna fantastiskt slagna straffar. Gais P12-A visar gigantiskt mental styrka kombinerat med skicklighet, men det blir till slut VF som går vinnande ur denna final.
 
Just då och där kändes det oerhört tufft och jobbigt med mycket känslor. Men med lite distans så är jag oerhört nöjd och stolt hur laget presterat och tagit sig till final och där med tagit andra plats i turneringen. Dessutom som ett ren P12 lag. 
 
Jag är riktigt stolt över er alla💚🖤
 

Nu kör vi vidare med träningar och ser framemot nästa äventyr i Kristinehamn👊

 

//Samir