GAIS P9 (2011)
Truppen kommer att vara ca 10-12 st spelare. Truppen är liten pga att vi då kan fokusera på utbilda spelaren och att alla syns, detta tror vi ge en bra fotbollsutbildning.
Cuper 2020
2019-11-19 06:28
Nu börjar anmälningarna till cuper att trilla in.
*Kullarviks cupen 3/1
*Kronängs Arena Cup- Borås Arena 25-26/4
Gais-Bersjön SK
2019-09-18 23:57
En match som hade allt. Gais tar ledning i matchen via ett kanonskott ifrån Linus. Gaisspelarna kämpar på bra och ställer till oreda hos motståndarna. I andra perioderna var instruktionerna att offensiva spelarna skulle vara mer spelbara. Vi tappar ledningen och Bergsjön hittar ytor med sitt passningsspel. I tredje perioderna kommer Gais tillbaka starkt men Bergsjön svarar. Nu kämpar alla spelarna och i sista minuten kommer bollen till Vincent som drar till på direkten och kvitterar.
*Bra publik
* Bra motståndare
* Bra spänning
* Mål i sista minuten
Vi tackar motståndarna för en bra match
Mini Gais Open
2019-09-15 20:15
Mini Gais Open
Första cupen för P8 och det blev Mini Gais Open på Gaisgården. Vi fick en tuff grupp med Lindome, Hönö och Sävedalen. Första matchen mot Lindome gör vi några missar vilket gör att Lindome tar ledning. Vi kommer tillbaka och kämpa oss in i matchen. Lindome vinner matchen rättvist. Nästa motstånd står Hönö för. Vi har ändrat lite i våran taktik och försöker att vinna allt på våran planhalva och detta lyckas vi med otroligt bra. Killarna börjar att tro på sig själva. Vi hämtar upp ett underläge och slutar oavgjort. Nu har vi satt nivån och lite hur vi skall jobba för att hjälpa varandra på plan.
Sista matchen möter vi Sävedalen. En bra match åt båda håll. Bra passningsspel och bra rörelse på plan. Daniel avslutar med ett segermål. Vi lyfte oss ett steg för varje match som spelades. Grymt jobbat killar!
Saker vi får jobba med närmaste tiden
* enklare pass till medspelare.
* alla jobbar defensivt
* sätta igång spel vid fasta situationer.

Referat: GAIS - Götaholms BK
2019-09-04 22:29
Dagens match står Götaholms BK för motståndet, första hemmamatchen för killarna. Götaholms BK har ett fysiskt lag och går mycket på skott. Våra killar gör ännu en gång en kämpar insats. Vi försöker att spela boll och gör detta riktigt bra. Vi har några saker att slipa på och det är
Positionsspelet: man måste ta sitt ansvar om man spelar back. Går den ena backen upp i anfall så måste den andre stanna.
Uppspelet: vi spelade rakt in i mitten till ingen medspelare, detta straffade oss med 3 mål.
Fasta situationer: Man måste lyssna när tränarna går igenom spelet och hur vi skall göra.
Match mot Öjersjö IF
2019-08-26 21:42
Ny match för våra duktiga killar mot Öjersjö IF. Vädret var otroligt fint och det bjöds på riktigt bra fotboll. Detta är 2:a matchen dom spelar ihop och som dom gör det?  Orädda, man tar ” jobbet” för varandra, vi börjar att spela som ett lag. I dagens match så kämpade alla spelare bra
Jesper och Max: bra jobbat, grymma målvakter.
Liam och Linus: bra försvars spel och starka framåt
Dante och Joshua: kämpade bra och var orädda.
Daniel och Philip: säkra på plan och tog jobbet.
Vincent och Valdermar: skapade farliga målchanser
Hardy och Amil: fightade på bra  och snygga mål.
Det vi skall jobba på är, att vi håller våra positioner, går på avslut lite oftare och alltid vara spelbar.
Vi tackar Öjersjö IF och domaren för en bra match

Fre 3/1 13:45