GAIS P9 (2011)
Truppen kommer att vara 16 st spelare. Truppen är liten pga att vi då kan fokusera på utbilda spelaren och att alla syns, detta tror vi ge en bra fotbollsutbildning.
Utveckling i GAIS P9
2020-05-02 11:32

Fler bilder (+4) >>
Fotograf Stefan G
Utvecklings kurvan går bara uppåt för killarna i GAIS P9. Några bottennapp finns med men det mesta är bara skoj att se. Man kan nästan se för varje vecka som går, hur mycket instruktioner killarna tar in ifrån tränarna. Maj månad kommer att bli spännande att följa med många matcher i kalendern.
Nya spelare
2020-01-19 17:12
GAIS P9 har det stora äran att få presentera 3 st nya spelare till laget. Det är Erion, Oliwer och Artin som har valt att få sin fotbolls utbildning i GAIS Akademi. Alla 3 spelarna är fostrade i Kärra IF och är trygga i sitt spel. Egenskaper på spelarna är: bra skott, tekniska, positiva, lyssnar för att lära och bra kompisar. Välkomna till GAIS både spelare och familjer.

Cuper 2020
2019-11-19 06:28
Nu börjar anmälningarna till cuper att trilla in.
*Kullarviks cupen 3/1
*Kronängs Arena Cup- Borås Arena 25-26/4
Gais-Bersjön SK
2019-09-18 23:57
En match som hade allt. Gais tar ledning i matchen via ett kanonskott ifrån Linus. Gaisspelarna kämpar på bra och ställer till oreda hos motståndarna. I andra perioderna var instruktionerna att offensiva spelarna skulle vara mer spelbara. Vi tappar ledningen och Bergsjön hittar ytor med sitt passningsspel. I tredje perioderna kommer Gais tillbaka starkt men Bergsjön svarar. Nu kämpar alla spelarna och i sista minuten kommer bollen till Vincent som drar till på direkten och kvitterar.
*Bra publik
* Bra motståndare
* Bra spänning
* Mål i sista minuten
Vi tackar motståndarna för en bra match
Mini Gais Open
2019-09-15 20:15
Mini Gais Open
Första cupen för P8 och det blev Mini Gais Open på Gaisgården. Vi fick en tuff grupp med Lindome, Hönö och Sävedalen. Första matchen mot Lindome gör vi några missar vilket gör att Lindome tar ledning. Vi kommer tillbaka och kämpa oss in i matchen. Lindome vinner matchen rättvist. Nästa motstånd står Hönö för. Vi har ändrat lite i våran taktik och försöker att vinna allt på våran planhalva och detta lyckas vi med otroligt bra. Killarna börjar att tro på sig själva. Vi hämtar upp ett underläge och slutar oavgjort. Nu har vi satt nivån och lite hur vi skall jobba för att hjälpa varandra på plan.
Sista matchen möter vi Sävedalen. En bra match åt båda håll. Bra passningsspel och bra rörelse på plan. Daniel avslutar med ett segermål. Vi lyfte oss ett steg för varje match som spelades. Grymt jobbat killar!
Saker vi får jobba med närmaste tiden
* enklare pass till medspelare.
* alla jobbar defensivt
* sätta igång spel vid fasta situationer.

Tis 26/5 18:15
Ons 20/5 18:45