Ambitionsträning för spelare som i år skall fylla eller har fyllt 13 eller 14 år.

För att på sikt kunna bli elitspelare i fotboll krävs det mycket och bra träning. GAIS erbjuder därför öppna ambitionsträningar för spelare från andra föreningar under påsklovet, sommarlovet och höstlovet. Träningarna är avsedda för spelare som under året har fyllt eller fyller 13 eller 14 år. Spelarna instrueras av våra välutbildade akademitränare genom den träningsmetodik som bedrivs i vår egen akademiverksamhet. Träningarna är avsedda för de spelare som är extra ambitiösa med sin fotboll och/ eller har ambition av att så småningom spela i GAIS.

Träningarna är gratis och sker i samförstånd med spelarens hemförening där spelare/vårdnadshavare måste meddela sin hemmatränare att den deltar i GAIS öppna extraträning. Anmälan sker enligt formulär nedan som öppnar ett par månader innan varje aktuell period. Tillfällena som anordnas kan ses i kalendern ovan.

För att träningen skall hålla god kvalitet är antalet platser på träningen begränsad och plats tilldelas i turordning efter ansökningstillfälle. GAIS ger besked 10 dagar innan första träningstillfället om spelaren tilldelats plats eller hamnat på reservlistan.

GAIS förbehåller sig rätten att begränsa antalet spelare från en och samma förening. GAIS förbehåller sig också rätten att ställa in träningen med 3 dagars varsel ifall antalet anmälda är för få till något pass. Spelare/ vårdnadshavare meddelas i så fall via mail.

Ansvarig för träningarna från GAIS sida är Kenneth Gustafsson som nås på kenneth.gustafsson@gais.se