P13 Grön

GAIS P13 (2009)

GAIS P13 är ett starkt gäng killar som är otroligt spelskickliga. Vi tränar 4 ggr/veckan på Gaisgården.

Vill ni spela match eller inbjudning till cup, kontakta mikael.lindstrom@gais.se

3:dje plats i Future Cup P13 Elit 2022
2022-04-29 23:26

Gais Grön bärgade hem bromsplatsen i klassen P13  Elit i Future Cup 22 efter seger mot Västra  Frölunda i match om tredje  pris.

Överhuvudtage en mycket bra genomförd turnering där killarna visade prov på fin spel, kämpaglöd , moral , kyla och laganda.

GAIS presenterar nya spelare
2022-03-26 21:07
Leo Mikulic

GAIS P13 har växt senaste tiden. Flertal duktiga spelare har sökt sig till GAIS och några har kommit in. Vi börjar med att presenterar Leo Mikulic, tidigare målvakt från Velebit. Det ser ut som att du trivs bra i laget. Kommer att ställa några frågor till dig.

1. Varför sökte du till GAIS?

Det är en bra klubb där jag kommer att utvecklas.

2. Vad är skillnaden med din förra klubb och GAIS
 Gais är en större föreningen och större organisation.

3. Vilken är din position?
Jag är målvakt

4. Att GAIS P2009 är bäst i Göteborg vet vi men hur högt rankar du GAIS P2009 i Sverige?
Svårt att svara på men Top 3 i Göteborg och top 15 kanske i Sverige.

5. Vilka mål har du 2022?
Att bli bättre och utvecklas till en stabil målvakt.

6. Du får några nya tränare 2022. Hur ser du på det?
Det blir intressant och spännande.

Vi tackar Leo för att han tog sig tid och svarade på frågorna. Vi önskar honom lycka till med träning och match

Gais P2009
2021-12-30 13:32

Gais P2009.

Säsongen 2021 är nu till ända.

Det har varit ett utvecklande år både för oss tränare och spelare.

Trotts pandemin som råder så har vi ändå kunnat träna, spela tränings- och seriematcher såväl som cuper utifrån gällande restriktioner vilket vi är otroligt tacksamma för och hoppas att nästkommande säsong blir än bättre med möjlighet att få tävla och mäta oss mot alla andra duktiga lag, där vi också kan utvärdera vår egen utveckling både som lag och individuellt.

Under 2021 har vi fått flera nya spelare samt målvaktstränare som förstärkt truppen, vi ser fram mot en spännande säsongen 2022 och att få följa vår i nuläget 22 man starka trupp i deras fortsatta utveckling och fotbollskarriärer och som lag kommer bli ännu starkare 2022 när vi fått spela ihop sig ytterligare.

Vi hälsar alla nytillkomna spelare med föräldrar och tränare under 2021 välkomna i Gais familjen.

Spelare:

Darian Sharif

Didar Raouf

Alvin Lillbacka

Edvin Gyllensten

Yosef Raad

Nikita Tiurin

Alfred Glenz

Angelo Perez

Målvaktstränare:

Gabriel Glenz

Ni som känner att ni vill ta nästa steg i er fotbollsutveckling och brinner för fotboll är välkomna att göra intresseanmälan på Gais hemsida för provträning.

God fortsättning och Gott Nytt År!

Önskar Gais P2009

Referat: Ytterby IS Vit - GAIS Grön
Seriematch
2021-08-29 13:13

Dagens seriematch slutar 5-0 till Gais favör.

Gais styr matchen och spelar ett passningsorienterat spel genom alla lagdelar från målvakt upp till avslut och har tålamod i uppbyggnad spelet.

Väl genomförd match av alla spelare.

Tack till Ytterby och domaren.

//Gais P2009

Hammarby på besök
2021-08-03 09:04

GAIS tog emot Hammarby på måndagen. GAIS har varit lediga och många av spelarna är fortfarande på ledighet. När klockan närmade sig matchstart så visade solen sig och det blev ett perfekt matchväder. GAIS ställde upp med inga avbytare och alla spelare gjorde en bra insats. GAIS hade stort bollinnehav men Hammarby gjorde målen. Flera av Gaismålen var fina förarbeten av mittfältet. Hammarby gick av planen som segrare med 4-6. Vi tackar Hammarby för deras besök och ser fram emot returmötet i Falköping om 2 veckor.

Lör 21/5 13:00
Lör 14/5 16:00