GAIS P11 (2009)
GAIS P11 är ett starkt gäng killar som är otroligt spelskickliga. Vi tränar 3 ggr/veckan på Gaisgården.
Vill ni spela match eller inbjudning till cup, kontakta mikael.lindstrom@gais.se

Gais P11 Joker Camp Hallstammar.
2020-03-09 20:30

Joker Camp Hallstammar 8 mars.

Lördag 7 mars ställde Gais P11 in siktet mot Västerås för övernattning innan Joker Camp i Hallstahammar som skulle gå av stapeln nästkommande dag 8 mars.

Lördagen startades från Göteborg 11:00 och efter 4,5 h bilfärd samlades vi upp på Scandic Västerås med incheckning och bad för att skölja av oss vägdammet.

Kvällen ägnades åt gemenskap med pingis, fotbollsspel och taktiksnack där kvällen avslutades med gemensam middag och mello.

Pigga och utvilade vaknade vi upp på söndagen där gemensam frukost stod som programpunkt ett och ytterligare taktiksnack.

Kl. 09:00 går gemensam avfärd mot Hallstahammar med spända förväntningar inför dagens utmaningar med totalt 20 lag uppdelade i 4 grupper med 5 lag i vardera gruppen, där varje gruppvinnare går till semifinal.

Under dagens matchspel så visar det sig att uppladdningen har gett önskad effekt, P11 killarna visar upp både fint lagspel såväl som individuella prestationer vilket visar sig i resultatlistan då vi kan räkna in 4 vinster av 4 möjliga i gruppspelet vilket tar oss vidare till semifinal.

Gais - Brommapojkarna 3, 3-1

FC Kallfors – Gais, 1-5

Gais - IFK Stockholm, 5-2

AFC Eskilstuna – Gais, 0-3

I semifinalen fortsätter vi på den inslagna vägen där vi har ambitionen att spela vårt spel och skapar farliga mållägen, dock så är inte marginalerna på vår sida vid de avgörande lägena, när slutsignalen ljuder får vi tyvärr se oss slagna av mycket effektivt och spelskickligt BP.

Gais - Brommapojkarna p10-1, 0-4

Efter en lång helg i fotbollens tecken kan våra P11 lirare välförtjänt luta sig tillbaka i bilarna med hemfärd mot Göteborg och vara stolta över denna fina prestation.

Stort plus till alla killar och stort tack för en väl genomförd cup.

Tack till föräldrar, övriga lag och arrangörer.

//Tränarna.

Gais P11 Sportlovscupen.
2020-02-09 18:04
I lördags var Gais P11 för 3:e helgen i rad på cup spel.
Vi hade med oss två lag där varje lag spelade 5 matcher vardera och av totalt 10 spelade matcher så noterades 10 vinster.
Killarna visar prov på tålamod i sin speluppbyggnad och fina passnings spel som möjliggörs då spelare utan boll rör sig in på lediga ytor samt att vi är effektiva framför mål och inte minst våra duktiga målvakter som håller tätt bakåt.
Helgen avslutade idag söndag på GG med ett tufft träningspass i regnrusket.
Stort plus till samtliga P11 lirare.
Gais P11.
2020-02-02 16:54
Gais P11 har haft en helg i fotbollens tecken där lördagen består av cup spel och helgen avslutas med dubbla träningsmatcher på söndagen.
Killarna visar prov på fin laganda där vi tar jobbet för varandra vilket också visar på de fina resultaten.
Killarna visar även på stark moral då de inte viker ner sig även om vi får ett tidigt baklängesmål så deppas det inte utan vi jobbar på och vänder det till seger och spelare som inte kan spela match pga. förkylning kommer ändå för att stötta sitt lag vilket är väldigt kul som tränare att se.
Tack alla P11 lirare för helgens insatser.
COYG!
Gais P11 skördar framgångar på Förbo cup.
2020-01-28 22:24
I lördags styrde våra P11 lirare in siktet mot Floda och Novahallen för att delta i Förbo cup.
Styrde gjorde killarna även på planen.
Vi ställde upp med två Gaislag och spelade 4 matcher per lag och av totalt 8 matcher kvitterade vi in 8 vinster.
Killarna visar upp ett otroligt fint samspel i sitt passningsspel och vassa avslut och där alla tar sitt jobb i defensiven.
Killarna fick även mycket beröm både från andra tränare och publik att de visar upp ett så moget spel trotts sin unga ålder.
Stort plus till alla våra grymma P11 lirare.
Samtliga resultat.
Onsala BK - Gais 1 (0-3)
Gais 1 - Floda BoIF (7-0)
IK Kongahälla - Gais 1 (1-6)
Gais 1 - Örgryte IS (7-4)
Floda BoIF - Gais 2 (0-10)
Gais 2 - Västra Frölunda IF (4-3)
Örgryte IS - Gais 2 (5-8)
Stenkullen GOIK - Gais 2 (3-9)

Gais P11
2020-01-26 13:02
Vi är glada att kunna hälsa Christian Ivanovska varmt välkommen i truppen.
Christian kommer att förstärka P11 och bidra med att göra vår konkurrenskraftiga trupp ännu starkare.
Välkommen Christian.
Gais P11