SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P13 A

GAIS P13 (2008)
GAIS P13 är ett starkt gäng killar som är otroligt spelskickliga. Vi tränar 3-4 ggr/veckan på Gaisgården. 
Vill ni spela match eller inbjudning till cup, kontakta
mikael.lindstrom@gais.se


Derby på Gaisgården
2021-03-01 06:31
GAIS - IFK Gbg 4-4

Som sista dag i februari bjuder GAIS P13 på derby mot duktiga IFK Göteborg. Alla förutsättning för en bra match med bra väder och friska spelare. GAIS ställer upp med 2st start 9:or och IFK med något färre avbytare. GAIS har revansch sedan förra mötet då det slutade med förlust mot IFK på Kviberg.

GAIS startar med hög press mot IFK som har svårt att komma igång med sitt fina passningsspel. Gaisarna är där och pressar och stör på ett mycket bra sätt. IFKs målvakt Anton gör några riktigt bra räddningar vilket gör att IFK är kvar i matchen. Efter 8min så kommer IFK igenom GAIS försvar och 
gör 0-1 genom Benjamin. GAIS fortsätter att skapar chanser och detta ger resultat genom att Noel kvitterar till 1-1. Kort därefter ökar Noel med ytterligare ett mål, 2-1. IFK har svårt att hitta sitt spel och börjar spela längre bollar vilket gör att GAIS kan trycka på ännu mer. Man kommer runt på kanterna och skapar fina målchanser men Anton i mål räddar flertal avancerade räddningar. Elvis och Martin i IFKs backlinje får det hett om öronen när Gaisarna stormar fram. Mitt i GAIS pressen så kommer IFK igen igenom och kvitterar 2-2 av Daniel. Kort därefter tar IFK ledningen med ett fint nickmål av Elvis på hörna . 
GAIS tror på sin spelidé och fortsätter att pressa IFK längre ner på egen planhalva. Kvitteringen kommer strax därpå av Ilhan med ett snyggt placerat skott. Lyckan varar inte länge för GAIS innan Benjamin ännu engång gör mål för IFK, 3-4. GAIS krigar på och detta ger utdelning. Efter ett fint uppspel till Ali så går han på avslut som Anton i mål har svårt att hålla,4-4. Matchen slutar oavgjort och tror att båda lagen är nöjda med sina insatser.
Resultat 4-4
Hörnor 9-9
Målchanser 17-5
Frisparkar:5-7
Matchens lirare IFK: Anton och Elvis
Matchens Lirare GAIS: Hela laget
Vi tackar IFK, domarna och publiken.
GAIS P13 söker målvakt
2020-05-30 10:50
GAIS P13 går från klarhet till klarhet med sin fotboll. Laget har senaste tiden växt till att bli ett av Göteborgs bättre lag. Vi spelar en fotboll som ger grund till en bra fotbollsutbildning. Kraven på spelarna och tränarna är höga men inte orimliga. Nu sitter spelsystemet och dom flesta spelarna har funnit sina platser men vi saknar en målvakt. Är du intresserad av att bli målvakt i detta duktiga lag så anmäler du ditt intresse via rubriken Provträning så kontakta vi dig och din klubb. Har du frågor om laget så kontakta huvudtränaren Zoran Bulatovic mobil 0739-367530 eller Akademiansvarig Mikael Lindström 0707-213935
Ny tränare
2020-04-25 23:02
GAIS P12 har fått ny tränare, Zoran Bulatovic. Zoran har stor erfarenhet från  när han var aktiv som spelare och han har tränat seniorer och ungdomar. Akademin hälsar Zoran välkommen till Gaisgården.
Meritlista:
Serbien Junior landslag 
GAIS A-lag
Xiamen Kina   
Kalmar Cup
2019-04-28 21:23
I lördags var våra Gais P08 iväg till andra sidan Sverige för att spela fotboll, Kalmar närmare bestämt. 
Det var väldigt lärorikt för oss som lag och det var kul att få möta riktigt tuffa lag som vi annars inte har samma möjlighet att spela mot. 

Första matchen mötte vi värdarna Kalmar, den matchen slutade med förlust med 5-3. 
Vi började bra och tog ledningen med 2-0 men tappade i spelet efter cirka tio min. 
Vi åkte på en del skador under den matchen och spelarna verkade väldigt nervösa och pressade vilket gjorde vårt spel ganska krampaktigt. Men det var också riktigt bra motstånd.

Vi snackade igenom oss för att få upp självförtroendet och i andra matchen spelade vi bättre, men en bit ifrån högsta nivån. Då mötte vi Trelleborg och matchen slutade 2-2 där Trelleborg gjorde en kvittering i slutminuten via ett slumpmål. 

Sista gruppspelsmatchen fick vi igång spelet ordentligt, även om motståndet inte var lika starkt som innan men fortfarande bra. Då vann vi med 9-2 mot Halmstad. 
I den matchen fick vi igång ett bättre flyt i passningsspelet och passade i de ytor vi vill passa i. Vi fick även bättre ordning på våra mellanytor i försvarsspel och presspel. 

Den fjärde matchen gjorde vi vår bästa match mot Mjällby, och det märktes vilket självförtroende killarna hade från förra matchen. 
Där fick vi i stora perioder ett riktigt bra passningsspel som gjorde att Mjällby inte alls hängde med, resultatet blev seger med 4-0.
När vi får igång tempot och presspelet ordentligt är det få lag som hänger med oss.

Sista matchen mötte vi Öster, men vi hade bara fem minuters vila från Mjällby matchen så spelarna var trötta. 
Men vi spelade bra i den matchen med men orkade inte riktigt hela vägen. Vi ledde med 3-1 men tappade till 3-3 i sista sekunden. 

Vi spelade alltså fem matcher mot riktigt duktiga lag och åkte därifrån med två segrar, två oavgjorda (som vi helt klart förtjänade att vinna) och en förlust. Det ska grabbarna vara oerhört nöjda med. 
Det var kul att se hur laget växte under dagen. Killarna tog till sig av våra instruktioner som vi gav mellan matcherna och spelarnas beslut på planen blev bättre och bättre. 
Samtliga i laget ska känna sig nöjda med sin dag, där vi vet att alla gav sitt yttersta. 

Tack till Kalmar FF som ordnade ihop den här dagen, och stort tack till alla föräldrar som är med och hjälper till.

/Hälsningar Ledarna
Future Cup
2019-04-22 21:33

Under påskhelgen har laget hållit till i Skatås för att spela Future cup. En fantastisk fotbollshelg på alla sätt och vis; vädret, resultatmässigt och gemenskapen. 

Turneringen drog igång i lördags för ett första gruppspel. Där ställdes vi i tur och ordning mot Norrebro United, Jonsereds IF och DragørBoldklubb. 
Det inledde med två ganska bekväma segrar där vi fullt ut kunde fokusera på att spela vårt spel. 
I den sista matchen fick vi dock kämpa rejält för att vinna matchen (och därmed gruppen) när vi åkte på en utvisning. Killarna fick ta fram krigarinstinkten och kämpa för varenda millimeter för varandra. 

Gruppsegern gjorde att vi under söndagen fick spela i kvalgrupp A, och därmed spela för att ta oss till A-slutspel. 
Dag två ställdes vi först mot NF Academy. Ett lag vi på förhand visste skulle vara ett tufft motstånd varav vi satsade mer på att stabilisera det defensiva den matchen, vilket gav resultat och vi lyckades vinna en tajt match. 
De andra två motstånden under dagen var BK Häcken och Lunden ÖBK. I dessa matcher var vi tillbaka med vårt offensiva passningsspel igen och båda matcherna vann vi tämligen bekvämt. 

Och så kommer dagen som vi laddat för, måndag, och dags för semifinal och final. 
I semifinalen ställdes vi mot norska Mygg FK. Norrmännen tar ledningen i denna matchen men vi hämtar upp och hittar en 4-1 ledning. Motståndarna var dock väldigt duktiga och hade ett fint passningsspel varav de får in ett par mål, men vi håller undan och vinner med 4-3. 

Finalen spelas i stekandes sol mot Ishöj IF. Återigen valde vi att satsa lite mer på det defensiva (det står trots allt en titel på spel). Danskarna är fysiskt lag och de lyckas bra med sitt defensiva spel, men i det offensiva hotar de oss inte särskilt mycket faktiskt. 
Vi tar ledningen i matchen och känner att vi har koll på läget och väljer då att gå över till en offensivare filosofi, och då får vi in fler bollar bakom Ishöjs målvakt och matchen slutar tillslut med 4-1. 
När domaren blåser i pipan kan vi summera det med åtta matcher och åtta segrar.

Vi tackar alla spelare för er enorma laginsats, ni är grymma killar! 
Ett tack till alla föräldrar som är där och pushar och stöttar, och ett tack till motståndare och arrangörer. 

/Gabriel, Linus, Samir och Dani

Spelade matcher
Sön 11/4 15:00
4 - 8  
Lör 27/3 17:00
Sön 21/3 15:15
3 - 4  
Sön 28/2 17:30
4 - 4  
Sön 14/2 15:00
8 - 2  
Sön 7/2 17:30
4 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen