P13 Grön

GAIS P13 (2008)

GAIS P13 är ett starkt gäng killar som är otroligt spelskickliga. Vi tränar 3-4 ggr/veckan på Gaisgården.

Vill ni spela match eller inbjudning till cup, kontakta
mikael.lindstrom@gais.se

Match mot Partille Borta
2021-05-30 19:59

Under årets hittills varmaste dag stod Partille borta för motståndet, våra killar såg riktigt taggade ut på uppvärmningen.

När matchen väl startade var vi såpass taggade att vårt spel låste sig något och efter våra första 25 minuter fanns det mer att önska där killarna höll med oss i paus efter (0-0).

I andra började vi kugga i lite mer och Alex kunde vinna boll och slita sig loss vid två tillfällen, således skapades också ett lugn i laget och vi kunde spela ut halvleken med en 2-0 ledning.

Inför sista uppmanades killarna till än mer lugn och betryggande tig de till sig vad som sades och spelet satt fint med att åter hitta fina kombinationer över hela planen. 3,4 och 5-0 kom till följd av ett bättre spel.

Vi tar med oss vinsten som lag och att det är skönt att kunna vinna och hålla nollan trots lite gnissel i maskineriet från start.

Vi tackar Partille för matchen och också ett stort tack till alla kring laget och vår fina engagerade publik.

Målskyttar
⚽️⚽️⚽️ Alexander T
⚽️ Ali A
⚽️ Elliot N

Highlights från matchen kan ses i Min fotboll appen eller på vår instagramsida.

Hela matchen kommer på vår yotubekanal.

Lagfotografering
2021-05-25 06:46

Tisdagen 1 juni är det lagfotografering på Stora Ullevi presscenter. Entré är spelaringången mot Gårda. Samling 30min innan utsatt tid. Barnen får låna ren matchtröja, vita Select shorts och vita Select strumpor. Ledarna skall ha röd träningsjacka eller röd t-shirt men varje trupp skall ha samma.

Tis 1 juni  Ålder
17:00 P15
17:25 Fotbollsskolan
17:50 P8
18:10 F8-9
18:30 P11
18:55 P12
19:20 P13
19:50 P14

Tor 3 juni
17:30 U16
17:55 U17
18:20 P10
18:45 P9
19:10 U19
Derby på Gaisgården
2021-03-01 06:31
GAIS - IFK Gbg 4-4

Som sista dag i februari bjuder GAIS P13 på derby mot duktiga IFK Göteborg. Alla förutsättning för en bra match med bra väder och friska spelare. GAIS ställer upp med 2st start 9:or och IFK med något färre avbytare. GAIS har revansch sedan förra mötet då det slutade med förlust mot IFK på Kviberg.

GAIS startar med hög press mot IFK som har svårt att komma igång med sitt fina passningsspel. Gaisarna är där och pressar och stör på ett mycket bra sätt. IFKs målvakt Anton gör några riktigt bra räddningar vilket gör att IFK är kvar i matchen. Efter 8min så kommer IFK igenom GAIS försvar och
gör 0-1 genom Benjamin. GAIS fortsätter att skapar chanser och detta ger resultat genom att Noel kvitterar till 1-1. Kort därefter ökar Noel med ytterligare ett mål, 2-1. IFK har svårt att hitta sitt spel och börjar spela längre bollar vilket gör att GAIS kan trycka på ännu mer. Man kommer runt på kanterna och skapar fina målchanser men Anton i mål räddar flertal avancerade räddningar. Elvis och Martin i IFKs backlinje får det hett om öronen när Gaisarna stormar fram. Mitt i GAIS pressen så kommer IFK igen igenom och kvitterar 2-2 av Daniel. Kort därefter tar IFK ledningen med ett fint nickmål av Elvis på hörna .
GAIS tror på sin spelidé och fortsätter att pressa IFK längre ner på egen planhalva. Kvitteringen kommer strax därpå av Ilhan med ett snyggt placerat skott. Lyckan varar inte länge för GAIS innan Benjamin ännu engång gör mål för IFK, 3-4. GAIS krigar på och detta ger utdelning. Efter ett fint uppspel till Ali så går han på avslut som Anton i mål har svårt att hålla,4-4. Matchen slutar oavgjort och tror att båda lagen är nöjda med sina insatser.
Resultat 4-4
Hörnor 9-9
Målchanser 17-5
Frisparkar:5-7
Matchens lirare IFK: Anton och Elvis
Matchens Lirare GAIS: Hela laget
Vi tackar IFK, domarna och publiken.
GAIS P13 söker målvakt
2020-05-30 10:50
GAIS P13 går från klarhet till klarhet med sin fotboll. Laget har senaste tiden växt till att bli ett av Göteborgs bättre lag. Vi spelar en fotboll som ger grund till en bra fotbollsutbildning. Kraven på spelarna och tränarna är höga men inte orimliga. Nu sitter spelsystemet och dom flesta spelarna har funnit sina platser men vi saknar en målvakt. Är du intresserad av att bli målvakt i detta duktiga lag så anmäler du ditt intresse via rubriken Provträning så kontakta vi dig och din klubb. Har du frågor om laget så kontakta huvudtränaren Zoran Bulatovic mobil 0739-367530 eller Akademiansvarig Mikael Lindström 0707-213935
Ny tränare
2020-04-25 23:02
GAIS P12 har fått ny tränare, Zoran Bulatovic. Zoran har stor erfarenhet från  när han var aktiv som spelare och han har tränat seniorer och ungdomar. Akademin hälsar Zoran välkommen till Gaisgården.
Meritlista:
Serbien Junior landslag