SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS

GAIS gymnasiefotboll

GAIS samarbetar med två skolor som erbjuder fotbollsinriktning i Göteborg; Katrinelundsgymnasiet och Bernadottegymnasiet. Utbildningen är en Nationell Idrottsutbildning (NIU) med inriktning fotboll och bedrivs enligt de specifika kvalitetskrav och riktlinjer som utfärdats av Svenska Fotbollförbundet. Eleverna tränar tre förmiddagar i veckan och förutom fotboll innehåller utbildningen också fotbollspsykologi, fotbollsfysiologi, kost och hälsa samt ledarskap.

 

För GAIS är det av betydelse att eleven klarar av både fotboll och skola, då GAIS tror på att lyckade resultat i skola och fotboll går hand i hand. Det är viktigt att känna till att en kombination av elitsatsning inom fotboll och skola fordrar ett stort eget ansvar hos individen för såväl skolmässig som fotbollsmässig utveckling. Då utbildningen sker i ett nära samarbete mellan gymnasieskolan och GAIS ges goda förutsättningar för talangfulla och ambitiösa individer att få stöd i och lyckas med detta.

 

Program som erbjuds:

Katrinelund:

Samhällsvetenskap, Naturvetenskap, Vård- och omsorg samt Ekonomi

Bernadotte:

Samhällsvetenskap med inriktning uniform samt tekniskt program

 

Huvudansvarig instruktör:      

Jusuf Zukic 

Huvudtränare för GAIS U19 och ansvarig för GAIS gymnasieverksamhet

Utbildning: UEFA Youth Elite

                 

Ansökan:

Ansvarig för GAIS gymnasieverksamhet, Jusuf Zukic, informerar GAIS spelare om gymnasiet första veckan i oktober på GAIS-gården. Intresseanmälan till GAIS gymnasieplatser skall meddelas senast den 30 november och den skickas in här. Anmälan skall också göras direkt till SvFF via följande länk här. Om du inte spelar i GAIS idag behöver du också skicka in en intresseanmälan till GAIS U16 som du hittar härEn förutsättning för antagning är att eleven har behörighet till det program som valts där urvalet sker på betygsmässiga grunder. Ansökan till respektive skola och program görs enligt normalt förfarande för gymnasievalet.

 

Urval:

Då GAIS erbjuder ett begränsat antal platser per årskurs genomförs en samlad bedömning och rangordning av de sökande spelarna. Urvalsgruppen består av GAIS egna spelare samt spelare från annan förening med ambition att gå över till GAIS. Bedömningen genomförs av spelarens tränare i samråd med Jusuf Zukic.

 

Besked:

GAIS ger besked löpande till sökande spelare under oktober och november. För de spelare som får besked att de ej kommer in på GAIS fotbollsgymnasium samt de som ännu inte fått definitivt besked hänvisas till ansökan för Göteborgs FF gymnasieplatser som skall lämnas in senast den 1 dec.

 

Vid frågor: Kontakta ansvarig för GAIS gymnasieverksamhet Jusuf Zukic på jusufzukic1234@gmail.com eller 0720-109626

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
GAIS Akademi, 05/12 16:29 
GAIS Akademi, 14/07 23:37 
GAIS Akademi, 16/04 16:59 
GAIS Akademi, 26/09 14:58 
GAIS Akademi, 27/07 19:07