P14 Grön

Välkommen till GAIS P14 A (2007)
Har du rätt inställning, rätt attityd, kommit en bra bit på vägen i din fotbollsutveckling, ett mycket stort fotbollshjärta och gillar att träna, spela matcher, cuper och vill fortsätta att utveckla din fotbollstalang i en trygg miljö så är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till GAIS P14 för provträning.
Lagfotografering
2021-05-25 06:47

Tisdagen 1 juni är det lagfotografering på Stora Ullevi presscenter. Entré är spelaringången mot Gårda. Samling 30min innan utsatt tid. Barnen får låna ren matchtröja, vita Select shorts och vita Select strumpor. Ledarna skall ha röd träningsjacka eller röd t-shirt men varje trupp skall ha samma.

Tis 1 juni  Ålder
17:00 P15
17:25 Fotbollsskolan
17:50 P8
18:10 F8-9
18:30 P11
18:55 P12
19:20 P13
19:50 P14

Tor 3 juni
17:30 U16
17:55 U17
18:20 P10
18:45 P9
19:10 U19
Peter och Kalle slutar
2021-05-11 18:37

Kalle Jonsson och Peter Olausson har tagit beslutet att kliva av Gaiståget. Vi tackar Peter och Kalle för tiden i GAIS och önskar lycka till med fortsättningen på eran fotbollsresa.

Referat: Partille IF 06 - GAIS A
2021-02-14 20:53
GAIS - Partille IF på Lexby IP. Partille tar ledning i 3min men GAIS reducerar och kvitterar ganska omgående. GAIS har mycket boll men tappar den lika ofta pga slarv. GAIS leder inför sista perioden med 3-2. I sista perioden hamnare GAIS i bättre utgångs positionerna och genom detta pressade det bättre samt besluten med boll blir bättre. Killarna tar med sig från sin fysträningen , är mer uthålliga och löpstarkare än motståndarna. Siffrorna sticker iväg och GAIS står som segrare när domaren blåser av matchen .
Vi har flera av våra spelare borta och det märks. Vi är något grötiga i vårat spel. Inget riktigt spelavstånd utan gör det lätt för våra motståndare att vinna boll. Vi vet att vi kan mycket bättre än så här. Kritiken som delas ut i periodvilorna är berättigad. Vi har många nya spelare och det kan ta tid att spela ihop men med rätt vilja och kunskap så når vi dessa mål inom kort.
Seger med 6-2

Referat: Örgryte IS - GAIS A
1:a träningsmatchen 2021
2021-02-06 12:59
I 1:a träningsmatchen 2021 stod Örgryte IS som motståndare på Ruddalens IP. Det har sett bra ut på dom senaste träningarna och ett laddat lag som ställdes på plan. ÖIS startade bäst med mycket spel på våran planhalva. Något halvfarligt läge annars styrde Denis i backlinjen och stoppade det mesta. Vi slarvade mycket i våra uppspel vilket gjorde att ÖIS blev bjudna på bollen mitten på våran planhalva. ÖIS skapar några riktigt bra uppspelslägen och kommer fram till farliga lägen men vi stoppar dom. 1-0 och
2-0 kommer tätt inpå varandra, 2-0 målet kommer efter en målvaktsretur som ÖIS sätter i öppet mål.      Vi blir avblåsta för offside i ett riktigt bra omställningsläge som vi kanske kunde reducerat på. Istället gör ÖIS 3-0 innan vi får in bollen till 3-1. målskytt Nordlund. När 1:a halvlek är slut har ÖIS även gjort 4-1. 3 av dessa mål ligger GAIS bakom med felpass/fel beslut.
Pause snacket är att vi skall vara mer spelbara, fler passningsalternativ, ta ansvar och mer löpningar i båda riktningar.
Vi kommer in med en bra inställning men spelarna är okloka i sina beslut vilket gör att vi får jaga boll för mycket. Vi får ett bra läge och Öis spelaren är tvungen att fälla Bengtsson. Efterföljande straff är något svagt tillslag och den räddas av Öis målvakten. Några tveksamma defensiva ingripande gör att ÖIS kan öka på sin ledning. ÖIS går av planen som segrare efter en säker 6-1 vinst. Vi tackar ÖIS för en bra genomförd match(där vi bjuder på 4 mål) och vinner den rättvist.
Saker som måste förbättras
*Läsa av spelet
*Rörelse, spelbara
*Bollvinnare i dueller. Vi kan om vi vill.
Bästa spelare i GAIS med godkänd insats
Denis
Ludwig
Noel