P14 A

Välkommen till GAIS P14 A (2007)
Har du rätt inställning, rätt attityd, kommit en bra bit på vägen i din fotbollsutveckling, ett mycket stort fotbollshjärta och gillar att träna, spela matcher, cuper och vill fortsätta att utveckla din fotbollstalang i en trygg miljö så är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till GAIS P14 för provträning.
Referat: Partille IF 06 - GAIS A
2021-02-14 20:53
GAIS - Partille IF på Lexby IP. Partille tar ledning i 3min men GAIS reducerar och kvitterar ganska omgående. GAIS har mycket boll men tappar den lika ofta pga slarv. GAIS leder inför sista perioden med 3-2. I sista perioden hamnare GAIS i bättre utgångs positionerna och genom detta pressade det bättre samt besluten med boll blir bättre. Killarna tar med sig från sin fysträningen , är mer uthålliga och löpstarkare än motståndarna. Siffrorna sticker iväg och GAIS står som segrare när domaren blåser av matchen .
Vi har flera av våra spelare borta och det märks. Vi är något grötiga i vårat spel. Inget riktigt spelavstånd utan gör det lätt för våra motståndare att vinna boll. Vi vet att vi kan mycket bättre än så här. Kritiken som delas ut i periodvilorna är berättigad. Vi har många nya spelare och det kan ta tid att spela ihop men med rätt vilja och kunskap så når vi dessa mål inom kort.
Seger med 6-2

Referat: Örgryte IS - GAIS A
1:a träningsmatchen 2021
2021-02-06 12:59
I 1:a träningsmatchen 2021 stod Örgryte IS som motståndare på Ruddalens IP. Det har sett bra ut på dom senaste träningarna och ett laddat lag som ställdes på plan. ÖIS startade bäst med mycket spel på våran planhalva. Något halvfarligt läge annars styrde Denis i backlinjen och stoppade det mesta. Vi slarvade mycket i våra uppspel vilket gjorde att ÖIS blev bjudna på bollen mitten på våran planhalva. ÖIS skapar några riktigt bra uppspelslägen och kommer fram till farliga lägen men vi stoppar dom. 1-0 och
2-0 kommer tätt inpå varandra, 2-0 målet kommer efter en målvaktsretur som ÖIS sätter i öppet mål.      Vi blir avblåsta för offside i ett riktigt bra omställningsläge som vi kanske kunde reducerat på. Istället gör ÖIS 3-0 innan vi får in bollen till 3-1. målskytt Nordlund. När 1:a halvlek är slut har ÖIS även gjort 4-1. 3 av dessa mål ligger GAIS bakom med felpass/fel beslut.
Pause snacket är att vi skall vara mer spelbara, fler passningsalternativ, ta ansvar och mer löpningar i båda riktningar.
Vi kommer in med en bra inställning men spelarna är okloka i sina beslut vilket gör att vi får jaga boll för mycket. Vi får ett bra läge och Öis spelaren är tvungen att fälla Bengtsson. Efterföljande straff är något svagt tillslag och den räddas av Öis målvakten. Några tveksamma defensiva ingripande gör att ÖIS kan öka på sin ledning. ÖIS går av planen som segrare efter en säker 6-1 vinst. Vi tackar ÖIS för en bra genomförd match(där vi bjuder på 4 mål) och vinner den rättvist.
Saker som måste förbättras
*Läsa av spelet
*Rörelse, spelbara
*Bollvinnare i dueller. Vi kan om vi vill.
Bästa spelare i GAIS med godkänd insats
Denis
Ludwig
Noel
Ali
Första cupen 2021
2021-02-04 06:38
GAIS P14 kommer att åka till Stockholm för att deltaga i SSF Spring Cup 2021. Vi åker upp med en 18-manna trupp och är garanterade 4 matcher. Mer info
5 snabba frågor till Kari Mäkelä
2021-01-10 22:22
Här kommer en kort presentation av P14 nya huvudtränare Kari Mäkelä.
Kan du berätta kort om din fotbollskarriär?
Ingen större karriär att tala om. Spelade min ungdomsfotboll i Norrby IF.
Senior fotbollen spelade jag som mest i Jössefors IK, där jag avslutade och började som tränare. Som tränare är jag mest förknippad med IF Elfsborg, som jag var tränare i ett flertal år.

Bästa fotbollsminne?
Det är när vi spelade SM final mot AIK för 16 åringar /födda 00). En fantastik resa under hösten.

Förväntningar i GAIS?
Det är att göra ett bra jobb och utveckla spelarna.

Vad kommer fotbolls Sverige prata om dig o ditt lag efter 2021?
Att vi är ett spelande lag.

Vilken cup ser du fram emot 2021?
Tycker att alla matcher är viktiga. Om jag ska nämna en cup då är det Gothia

Vi hälsar Kari välkommen till GAIS och önskar lycka till.
Träningsmatcher 2021
2020-12-13 19:32