Välkommen till GAIS P13 (2007)
Är ni intresserad att spela träningsmatcher mot GAIS P07:or så hör av er till:
Christian Carlsson Vanneryr tel: 070-3148702 el. mail: christian@byggcarlsson.se

Följ oss gärna på Instagram. #gaisp_07
Välkomna Simon och Hannes
2020-01-14 15:08
Vi kan med glädje hälsa Simon Lind och Hannes Paulsson med familjer välkomna till Gais P07. Simon (back) och Hannes (mittfältare) från IF Väster kommer att förstärka vår redan starka trupp!
UTEFYS på onsdag
2020-01-14 09:34
Nu på onsdag 18:00-19:00 kör vi utefys i Slottskogen i väntan på att vi får klartecken med lokal för MMA-fys! Vi samlas i god tid vid valen i Slottskogens lekplats för att utgå därifrån 18:00 och vi kommer vara tillbaka där 19:00. MMA-Thomas kommer att hålla i fysen! Sedan vill vi även flagga för att alla spelarna tar med sig egen reflexväst till torsdagens träning då vi börjar träningen med en joggingtur! Om ni inte har reflexväst så har vi några extra reflexvästar!
KBK
Chrille, Emil & William
TRÄNINGSSTART 2020
2020-01-10 13:51
På måndag den 13 januari  19:30-21:00 startar vi upp träningen för P07. Vi samlas som vanligt 15 minuter innan träningsstart ombytta och klara. Vid förhinder meddela Christian via sms 070-3148702 senast 12:00 samma dag. Om ni mot förmodan blir försenade till träningen vill vi att ni sms:ar till samma nummer. Vi kommer att ha tre utepass på GG i veckan (måndag, tisdag och torsdag. Observera att torsdagspasset startar 19:15 och att vi ska ha på oss joggingskor!) och jobbar på att hitta en lokal för MMA-fys en gång i veckan! På måndag ska vi även lämna in våra matchtröjor för att överta P06:s tidigare tröjor( strumpor och shorts behåller vi)! Vi saknar även några vita tröjor tillhörande reservstället som också ska samlas in! Vi ser fram emot ett spännande år! Trevlig Helg!
KBK
Chrille, Emil och William
GAIS P13 tog silver i Växjö
2020-01-04 12:27
Våra duktiga P13 killar tog en silvermedalj i Växjö LF cupen. Det var en bra genomförd cup med några undantag. 1:a i gruppspelet efter en trög start med förlust mot Ramlösa Södra. Ramlösa vann genom kontringar där GAIS visade sig sårbara. I 2:a matchen ställdes man mot Hässleholms IF och här var det en annan inställning på killarna. En trygg seger med 8-3. Inför sista gruppspelsmatchen spelas det om man skulle bli 1:a , 2:a eller kanske 3:a. Vinner matchen mot Östers IF med klara 4-0. Laget och tränarstaben var nöjda med avslutningen på torsdagen och pushade spelarna att ta med sig den energi till fredagens slutspel.
I kvartsfinalen möter GAIS-IFÖ Bromölla, man vinner med 1-0 och är vidare till semi. Där möter man duktiga Staffanstorp United FC och allt rullar GAIS väg, vinst med 5-0. Nu är det många slitna och även skadade spelare efter en tuff cup. I finalen möter man Östers IF, samma lag som man vann mot i gruppspelet. Tyvärr så orkade inte spelarna hela vägen utan det blev en förlust i finalen. Vi gratulerar Östers IF till segern. Det stöd som laget fick av föräldrar på plats och via nätet var guld värt. GAIS gjorde flest mål i cupen och fick med 2st spelare i All Star laget, Gunnar Samuelsson och Elias Zemmale.
Ny tränarstab 2020
2019-12-29 01:05
Det blir en helt ny tränarstab 2020 för GAIS P07. Dom nya tränarna är huvudtränaren Christian Vanneryr, ass.tränare Emil Karlsson och ass.tränare William Vanneryr. Vi har ställt några frågor till dom nya tränarna.
Vem är du Christian Vanneryr?
- Jag har spelat fotboll i 26 år, varav 3 år i Allsvenskan med GAIS och Ljungskile SK. Tränat ungdomar i ÖIS, Älvängens IK och Surte IS. Har tränarutbildning UEFA A.
Det blir en hel del cuper framöver. Vad är målsättningen med cuper ni kommer att delta i?
- Målsättningen med cuper som vi deltar i är att utvecklas mot bra motstånd och få med oss bra resultat via bra spel. Vi kommer även att delta i någon cup där vi vet att vi har stor chans att vinna för att stärka lagets självförtroende.
Vilken position hade du i laget?
- Jag föredrog att spela back före forward. Men när jag var yngre spelade jag forward.

Då tar vi Emil Karlsson på några frågor. Kan du beskriva dig själv?
- Jag heter Emil Karlsson och spelat senior fotboll i Alingsås IF i div.3. Efter det var jag spelande tränare i div.6.
Hur vill du att laget skall spela?
- Bra grundspel från målvakten till forwarden. Snabba omställningar ifrån försvar till anfall.
Vill du ha en eller flera målskyttar?
- Flera målskyttar. Då är man inte lika sårbar om målskytten blir skadad eller sjuk.

William Vanneryr tar plats i stolen, yngst i tränarstaben i Akademin. Spelar du någon fotboll nu?
- Spelar i Älvängens IK A-trupp nu, har spelat där sedan jag var 7 år.
Det finns erfarenhet, rutin och ungdom i tränarstaben, vad kan du bidra med?
- Med min unga ålder så skiljer det sig inte mycket mellan åldrarna på spelarna och mig. Kanske lättare att prata med mig. Lättare för mig att förstå killarna.
Vad är era första uppgifter med truppen?
- Förbättra truppens kondition, rörelse utan boll och fortsätta att förbättra spelet.

Vi hälsar trion välkomna till GAIS
Lör 29/2 11:00
Sön 1/3 12:00