SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
Fotbollsskolan 8-9år

Fotbollsskolan
GAIS Fotbollsskola

Vill du börja i GAIS Fotbollsskola och träna på onsdagar och söndagar. Vi är en grupp på ca 10 glada och träningsvilliga spelare. Vi jobbar på passningar, mottagningar, anfall och försvarsspel. Klicka på provträning så hör vi av oss snarast.

Sista träningen för året avslutad.
2022-12-15 19:42

Det var ett litet men ack så ambitiöst gäng som snörade på sig fotbollsskorna, och trotsade temperaturen på -9 grader uppe på Gaisgården. 

Stort tack för denna säsongen, nu tar vi en kort paus och sätter blicken mot Mölnlyckecupen den 8:e januari.

 

God Jul och Gott nytt år!

 

 

Äldsta gruppen i Fotbollsskolan
2022-11-14 19:51

Här är några av våra äldsta spelare i Fotbollsskolan 2023. Det är alltid en glädje att se hur dessa barn kämpar på träningarna. Dom kommer att ingår i äldsta gruppen i Fotbollsskolan 2023.

Kommande P-8 lag
2022-11-14 19:47

Spelare som förbereder sig för vårat yngsta lag 2023, P-8. Dessa duktiga killar från Fotbollsskolan äldre, har extra tränat under hösten för att vara väl laddade för 2023.

Sammandrag Jonsered 10/1
2022-10-01 20:02

Idag spelade vi vårt sista sammandrag i Jonsered, platsen där vi en gång började. Alltid lika trevligt att besöka klubben, och som vanligt var det riktigt bra fotboll från alla deltagare. Vi har sagt det tidigare, men det tål att repeteras, killarna har tagit stora kliv framåt i sitt spel sen vi började spela sammandrag. Framför allt har dom lärt känna varandra bättre och skapat en samhörighet i laget Gais, vilket är det viktigaste!

Nu tar vi en paus med sammandragen fram till nästa år, under tiden ses vi på söndagarna och tränar tillsammans.

Tack alla föräldrar som ställt upp som domare och ledare under sammandragen, utan er hade detta inte varit möjligt.

Vi ses på söndag!

/Ledarna

Sammandrag Furulund 3/9
2022-09-04 22:34

I helgen spelade vi vårt första sammandrag efter sommarledigheten, vi begav oss mot ett soligt Furulund där det skulle bjudas på 3 mot 3 spel under dagen.

Gais ställde upp med fyra lag från vår fotbollsskola, och vi spelade minst 3 matcher per lag. Det var ivriga och tävlingslystna barn som hade längtat efter att få köra i gång igen efter ledigheterna.

Vi spelade väldigt bra fotboll där vi försökte att lyfta blicken från individen mot lagspelandet. Det märks tydligt att killarna har utvecklats under dom tre sammandrag vi hittills haft under året, vilket är jätteroligt att se!

Den 1: a oktober beger vi oss tillbaka dit det en gång började, i Jonsered, för årets sista sammandrag. Hoppas vi ses där!

/Ledarna