Fotbollsskolan 5-9 år

Fotbollsskola 5-9 år

Vi är ett gott gäng som tränar på Gaisgården varje söndag. Vi tränar teknik och mycket spel. Glädje och energi är ett krav. Gå in och anmäl dig på rubriken provträning. Hoppas att vi ses på Gaisgården.

Inställd träning 1:a oktober pga Sammandrag
2023-09-24 20:37

Nästa helg är fotbollsskolan iväg på sammandrag, därav är träningen på söndagen den 1:a oktober inställd.

Vi ses återigen på Gaisgården den 8:e oktober.

Sammandrag i Jonsered
2023-09-04 22:00

Efter ett sommaruppehåll så var fotbollsskolan snabbt ut på resande fot, denna gången begav vi oss till Jonsered.

I strålande sol anlände GAIS med hela fem stycken lag med många nya spelare som anslutit sig till GAIS fotbollsskola efter sommaren.
För vissa spelare var det första gången man spelade sammandrag, och för desto fler, första gången under grönsvart flagga. Det var dock ingen blygsamhet på plan, det fintades och sköts snygga mål till höger och vänster.
Alla lagen fick spela fyra matcher, och det räckte mer än väl då det var ett stort gäng trötta och svettiga spelare som till slut tackade för sig denna varma sensommardag.

Stort tack till Jonsered för arrangemanget!

Vi ses snart igen!

Fotbollsskolan inställd 3:a september pga sammandrag
2023-08-28 09:37

Då Fotbollsskolan är iväg på sammandrag den 2:a september är träningen inställd söndagen den 3:e september.

Vi ses återigen på Gaisgården den 10:e september.

/Ledarna

Sammandrag Lemmingvallen
2023-06-11 21:52

Då har fotbollsskolan spelat sitt sista sammandrag för den här terminen.

Denna gången begav vi oss ut mot Lemmingvallen, Utbynäs SK hemmaplan.

Det var en riktigt varm och solig sommardag, spelarna var supertaggade och spelade jättebra fotboll hela dagen. Ryktet säger även att dom godaste hamburgarna i Göteborg serverades under dagen..

Nu tar vi som bekant ett välförtjänt sommarlov.

Tack Utbynäs SK och alla deltagande lag.

Vi ses snart igen!

Sommaruppehåll i Fotbollsskolan
2023-06-07 20:14

Nu står sommarlovet vid dörren och vi i fotbollsskolan tar därför ett kort uppehåll.

Vi avslutar vårsäsongen med att spela sammandrag den 10/6 och startar därefter upp igen i samband med att skolorna börjar. Det är då ingen träningen den 11/6.

Tack alla duktiga spelare och föräldrar för denna termin, ha en skön sommar så ses vi snart igen!

Sön 19/2 09:00
GAIS Akademi, 14/07 23:37