Fotbollsskolan 5-7 år

Fotbollsskola 5-7 år

Vi är ett gott gäng som tränar på Gaisgården varje söndag. Vi tränar teknik och mycket spel. Glädje och energi är ett krav. Gå in och anmäl dig på rubriken provträning. Hoppas att vi ses på Gaisgården.

Sammandrag Hjällbovallen
2023-05-15 22:44

I helgen var Fotbollsskolan iväg på sammandrag på Hjällbovallen.
3 lag och 19 barn representerade GAIS denna dag.

För flera barn var det första gången man spelade "riktiga" matcher så det var mycket nerver, som dock släpptes väldigt fort!
Rolig fotboll med snygga målgester och mål gjorde dagen till succé.

Tack för denna gång och vi ses snart ute på fotbollsplanerna igen!

Futsal Cup 20/2
2023-02-20 20:17

Med tre lag i två åldersklasser gjorde Gais entré i Lundbystrandshallen. Det var rikligt med folk, både nya och gamla lag återfanns på plats.

Idag skulle det spelas Futsal och spelarna var som vanligt oerhört taggade på att få komma i gång.

Många matcher blev det, 4 matcher på 3 timmar stod på schemat för lagen, tveklöst det mest spelintensiva sammandrag vi varit på. Men killarna och tjejerna löste det galant!

Bra fotboll med snygga mål levererades på löpande band.

Stort tack till arrangören och alla deltagande lag, vi ses snart igen!

Mölnlyckecup 6/1
2023-01-08 20:44
Ladda album (+8 bilder) >>

Fotbollsskolan sparkar i gång 2023 med dunder och brak under Mölnlyckecupen som spelades den 6:e Januari.

Tre lag deltog från Fotbollsskolan och för flertalet av deltagarna var det dessutom cup-premiär. Många hade dessutom aldrig spelat inomhus innan vilket var en kul upplevelse, många mål gjordes och Gais hejaklack hördes tveklöst högst i hela idrottshallen.

Alltid roligt att se spelarna komma närmare varandra och ledarna under dessa tillställningar, väldigt utvecklande för alla!

Nu år fotbollsåret 2023 invigt och vi kommer definitivt deltaga i många fler cuper under året, hoppas vi ses där!

Stort tack till Mikael Josefsson som tog bilderna.

/Ledarna

Bilder Fotbollsskolan 2022
2023-01-04 00:06

Träning inställd 11/12
2022-12-10 19:09

Då vi fortfarande har snö på planen så är morgondagens träning inställd.

Då det även var sista träningspasset för säsongen så får vi alla se tlll att mötas på Julmarknaden den 18:e klockan 10:00 och göra det tlll en härlig förmiddag.

Vi återkommer om startdatum för säsongen 2023. För er som anmält er till Mölnlyckecupen så kommer mer information så snart den blir tillgänglig.

Tack för denna säsongen!

God Jul & Gott Nytt år!