Fotbollsskolan 5-7 år

Fotbollsskola 5-7 år

Vi är ett gott gäng som tränar på Gaisgården varje söndag. Vi tränar teknik och mycket spel. Glädje och energi är ett krav. Gå in och anmäl dig på rubriken provträning. Hoppas att vi ses på Gaisgården.

Inställd träning 12 Juni
2022-06-10 22:46

Träningen på söndagen den 12:e juni är inställd.
Beklagar detta!
Vi kör säsongens sista träning nästa vecka den 19:e juni. Hoppas vi ser er alla då!

Sammandrag Vallhamra IP 21/5
2022-05-24 08:48

Under helgen spelade vi återigen ett sammandrag, denna gång bar det av mot Vallhamra IP. Västkusten visade sig på sin mest osympatiska sida denna lördagsmorgon med ihållande regn och blåst, som dessvärre höll i sig hela dagen.

Men vi tappra Gaisare lät inte detta stoppa oss från att snöra skorna och spela match, och många matcher blev det!

Med fyra lag spelade vi riktigt rolig och bra fotboll hela dagen. Det var både nya och gamla lag som stod för motståndet denna gång, och det var kul att se så många deltagare!

Nu tar vi en paus med sammandragen inför sommaren, och tar sikte på Furulund den 9/3.

Under tiden tränar vi på som vanligt på Gaisgården 09:00 – 10:30 varje söndag fram till och med den 19:e Juni, sen tar vi ett sommaruppehåll.

Deltagande lag: Gais, Gunnilse, Jonsered, Lunden, Partille IF, Sävedalen IF, Öjersjö IF.

Sammandrag Jonsered 7/5
2022-05-08 21:01

I helgen hade fotbollsskolan premiär för årets första sammandrag i spelformen 3 mot 3.

Jonsered IF bjöd in till seriespel för dagen, och Gais deltog med tre lag.

Det var ett gäng påtagligt ivriga killar som anlände tidigt på lördagsmorgonen till Jonsered. Då det var första gången flera av killarna deltog i sammandrag så hade vi genomgång av regler och hur spelschemat såg ut för dagen.

Alla tre lagen fick spela 4 matcher vardera. Det var, som det brukar vara när Gais spelar, en väldigt bra hejarklack på varje match. Väldigt roligt att se engagerade föräldrar och spelare som hjälpte till att heja framåt i matcherna. Trots att vädret till en början bjöd på kraftig vind och kyla, så var allas humör på topp och det var en kanondag med roliga matcher och snygga målgester.

Vi tackar alla deltagande lag och hoppas att vi ses snart igen, särskilt tack till Jonsered IF som stod värd för dagen.

Nästa sammandrag spelar vi den 21/5 på Vallhamra IP.

Deltagande lag: Lunden ÖBK, Partille IF, Björndammen BK, Jonsered IF, Götaholm BK, Gais

Fotografering måndag 28 mars
2022-03-24 06:23

Då är det dags för den årliga fotograferingen på Nya Ullevi(stora Ullevi)

Detta tas på Presscentret Huvudingången (mot Gårda Brandstation).

Måndag 28 mars kl.18.50, samling 18.30 . Matchkläder får man låna men ni skall ta med fotbollsskor.

Snart slut 2021
2021-12-14 06:41

Då vi har haft otur med vädret sista helgerna så blir sista samlingen 19 dec i Nordstan.

Fotbollsskolan skall vara uppe på scen kl.10.00. Så kl.09.45 samling vid scen. Klädsel svarta overallsjackan ni som har annars går det bra med vanlig klädsel.

Uppstarten är söndagen 23 januari kl.09.00 Gaisgården

/ Mikael Akademiansvarig