Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS

Välkommen till GAIS Akademi!

Christian Bångsbo uttagen till Utvecklingslägret i Halmstad
2019-06-07 08:49
Under veckan fick Christian Bångsbo besked att han som en av 16 spelare tagits ut i Göteborgs lag till utvecklingslägret i Halmstad. GAIS gratulerar Christian till uttagningen och önskar honom stort lycka till! 
Erik Westgärds och Emre Balci kallade till SvFFs matchläger på Bosön
2019-05-06 14:54
Erik Westgärds och Emre Balci har tillsammans med drygt 60 andra spelare födda 2002 från övriga Sverige blivit uttagna till matchläger som är arrangerat av SvFF och hålls på Bosön den 13-16 maj. Lägret leds av Sveriges förbundskapten för spelare födda 2002, Viktor Eriksson. 

GAIS gratulerar Emre och Erik till uttagningen och önskar dem stort lycka till! 
Donat Zejnullahu inkallad till landslagsläger
2019-03-26 09:25
Under gårdagen kallades årets tredje gaisare till landslagsläger på Bosön då Donat Zejnullahu fick ett samtal från landslagsledningen för spelare födda 2003. Han gör därmed Nuha Jatta sällskap till lägret för 66 talangfulla spelare som pågår mellan 26-29 mars. Det är Donats första läger med landslaget och GAIS önskar honom stort lycka till på samlingen! 
Nuha Jatta åter uttagen till landslagsläger
2019-03-13 11:18
Häromdagen meddelades att Adam Wästlund togs ut till landslagsläger för spelare födda 2001. Under gårdagen var det nästa gaisares tur att bli uttagen till landslaget då Nuha Jatta återigen (han var med även under senhösten) kom med i samlingen för spelare födda 2003. TIllsammans med 65 andra spelare samlas Nuha på Bosön i slutet av mars under ledning av förbundskapten Roger Franzén. GAIS gratulerar Nuha till uttagningen och önskar honom lycka till!
GAIS tog guld
2019-03-11 23:17
Segrare
Citerar från P13 Karlundscupens hemsida

"Gruppspelet pågick under fredagen och lördagen, medan söndagen ägnades åt slutspels- och placeringsmatcher.

Vi har under helgen fått se många spännande och jämna matcher, där över hälften av söndagens slutspels- och placeringsmatcher fick avgöras på straffar, fem av nio matcher. Gais tog en övertygande seger över 
Djurgården. IF med 14-0.
Matchernas match, A-finalen, spelades mellan två värdiga finallag i GAIS och BK Forward. Båda lagen vann sin respektive grupp, och GAIS i överlägsen stil med full pott på fyra matcher och hela 24-1 i målskillnad. Det enda insläppta målet gjorde de också själva i egen bur, så en ruggig defensiv stod laget för, för att inte tala om offensiven. 

Både GAIS och BK Forward hade stått för väldigt fina prestationer fram till finalen, och givetvis blev finalen lika välspelad som tidigare matcher med dessa lag, en final som GAIS vann med 2-1 och därmed blev de grönsvarta från Göteborg segrande lag i Karlslundscupen P13-klass!

Karlslunds IF HFK gratulerar GAIS till guldet och vi vill även passa på att tacka alla spelare, ledare, domare och funktionärer som har deltagit under denna helg och gjort den till en fantastisk sådan! Vi ser redan fram emot att sparka igång P14-klassen som startar fredag 15 mars på Karlslund Arena! "
Nyheter från vår verksamhet