Välkommen till GAIS Akademi!

Gaisare kallade till matchläger och regionalt läger
2022-05-02 11:20

Hampus Bryngelhed, Melker Sangwill, Edvin Liske och Taqi Soltani har tagits ut till läger arrangerade av SvFF. Hampus är kallad till matchläger på Bosön den 9-12 maj för spelare födda 2005, medan Melker, Edvin och Taqi kallats till regionalt läger i Kristinehamn mellan 16-19 maj för spelare födda 2006. GAIS gratulerar spelarna till uttagningen och önskar dem stort lycka till!

Gaisare uttagna till landslagsläger
2022-03-07 11:13

Alfredo Steiner och Carl Juhlin har blivit kallade till landslagssamling för P16-landslaget. Samlingen hålls på Bosön 14-17 mars och förbundskapten Christofer Augustsson har tagit ut totalt 66 spelare till lägret.

GAIS gratulerar Alfredo och Carl och önskar dem stort lycka till på samlingen!

Covid-19 och GAIS Akademis verksamhet - 17/1
2022-01-17 10:00

Under den senaste tiden har uppdaterad information inkommit från myndighetshåll, Svenska Fotbollförbundet (SvFF) och Göteborgs Fotbollförbund (GFF) som har påverkan på tränings- och tävlingsverksamheten i GAIS Akademi.

Träningsverksamhet
Löper vidare enligt respektive lags kalender under följande förutsättningar:
  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Vid bekräftad covid-19 ska det dessutom ha gått minst sju dygn med symtomfrihet innan återgång till fysisk aktivitet, i syfte att minimera smittrisk och minska risken för hjärtmuskelinflammation.
  • Om det är möjligt skall spelare byta om och duscha hemma.
  • Inga vattenflaskor skall delas.
  • Ledare och spelare skall tvätta händerna regelbundet och undvika handhälsningar.
  • Ansvariga för akademin och ledare skall vara lyhörda inför ledares, spelare och vårdnadshavares oro för eventuell smitta och hur det kan påverka den enskildes träningsnärvaro.
  • Gymet kan användas med riskreducerande åtgärder.

Match-, cup- och lägerverksamhet:

• Cuper och läger inomhus skall inte genomföras
  • Träningar och tävlingar i ordinarie seriespel kan genomföras med riskreducerande åtgärder.

Publik:
Max 250 personer får vistas i publiken med ett ur smittskyddssynpunkt säkert avstånd mellan sällskap. Beräkningen är gjord utifrån den disponerbara yta som ryms runt konstgräsplanen. Ur smittspridningssynpunkt ber vi de som kan att hellre se matcherna via minfotboll för att inte riskera att för många personer vistas på anläggningen samtidigt.

Länkar till grund för ovan information:

Till sist:
GAIS följer sedan tidigare läget noggrant och uppmanar alla som läser att vara medvetna att det här är information som gäller idag och tills vidare. Beroende på hur situationen i samhället utvecklar sig kan det förutsättas att informationen kommer att uppdateras. GAIS kommer löpande att fortsatt informera om de eventuella förändringar som meddelas från myndighetshåll och som påverkar vår verksamhet.

Alfredo, Carl och Simon uttagna till landslagsläger
2021-12-06 14:11

Alfredo Steiner, Carl Juhlin och Simon Sjöholm har återigen blivit uttagna till landslagssamling för P15-landslaget. Samlingen hålls på Bosön 9-12 december och förbundskapten Christoffer Augustsson har tagit ut totalt 66 spelare till lägret.

GAIS gratulerar Alfredo, Carl och Simon och önskar dem stort lycka till på samlingen!

Anes Cardaklija, Hampus Bryngelhed och Molle Liinason med i distriktslagsturnering
2021-11-17 13:55

Till helgen spelas distriktsungdomsturneringen för spelare födda 2005. Uttagna i truppen från GAIS är Anes Cardaklija, Hampus Bryngelhed och Molle Liinason (reserv). Göteborg möter Östergötland på fre den 19/11 Valhalla IP med avsparkstid 17:30. Beroende på resultatet i första matchen spelar laget igen på söndagen 21/11 kl 13:00 mot något av lagen Södermanland eller Skåne.

GAIS önskar Anes, Hampus och Molle liksom hela laget ett stort lycka till i turneringen!

Fotbollsskolan P/F 8-9 år, 24/05 08:54
Fotbollsskolan P/F 5-7 år, 24/05 08:48