Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS

Välkommen till GAIS Akademi!

Nuha Jatta åter uttagen till P17-landslaget
2020-08-26 10:43
Tillförordnade förbundskaptenen för P17-landslaget Mirza Jelecak har tagit ut en 28 man stark trupp till landslagsläger under månadsskiftet augusti-september. Nuha som varit med regelbundet i laget sen starten är återigen uttagen och GAIS gratulerar Nuha och önskar honom ett stort lycka till! 

Mer om samlingen och uttagna spelare här: https://www.svenskfotboll.se/nyheter/landslag/2020/8/p17-lager/
Anes Cardaklija och Eddi Atic uttagna till SvFF:s riksläger
2020-06-30 19:21
Anes Cardaklija och Eddi Atic är 2 av totalt 128 spelare födda 2005 som tagits ut till riksläger på Bosön den 27/7-31/7. Lägret är det första som hålls för åldersgruppen födda 2005 och mer information från SvFF om lägret kan läsas här

GAIS gratulerar Anes och Eddi till uttagningarna och passar på att önska dem ett stort lycka till!
Covid-19 och GAIS Akademis verksamhet - 26/8
2020-03-30 11:39
Under den senaste tiden har uppdaterad information inkommit från myndighetshåll, Svenska Fotbollförbundet (SvFF) och Göteborgs Fotbollförbund (GFF) som har påverkan på tränings- och tävlingsverksamheten i GAIS Akademi enligt följande:

Tävlings- och träningsverksamhet
GAIS Akademi har träningsverksamhet som löper vidare enligt respektive lags kalender under följande förutsättningar:
  • Den som är sjuk, även med milda symptom, ska inte delta alls utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt
  • GAIS uppmanar alla spelare att byta om hemma före och efter match och träning.
  • Inga vattenflaskor skall delas.
  • Ledare och spelare skall tvätta händerna regelbundet och undvika handhälsningar.
  • GAIS och alla ledare skall vara lyhörda inför ledares, spelare och vårdnadshavares oro för eventuell smitta och hur det kan påverka den enskildes träningsnärvaro. 
  • Notera också att all publik, inklusive föräldrar och andra anhöriga, fortsatt undanbes under träning och match.
  • Gymet stängs av helt för alla spelare och ledare förutom för spelare i 16-19 som får använda redskapen
Angående begränsning på max 50 personer i publik:
Eftersom föreningen har svårt att vid varje givet tillfälle kunna kontrollera och följa upp att gränsen på 50 personer inte överskrids uppmanar GAIS att publik, inklusive föräldrar och andra anhöriga, fortsatt undanbes under både träning och match.

Länkar till grund för ovan information:


Till sist: 
GAIS följer sedan tidigare läget noggrant och uppmanar alla som läser att vara medvetna att det här är information som gäller idag och tills vidare. Beroende på hur situationen i samhället utvecklar sig kan det förutsättas att informationen kommer att uppdateras. GAIS kommer löpande att fortsatt informera om de eventuella förändringar som meddelas från myndighetshåll och som påverkar vår verksamhet.  
  
Angående covid-19
2020-03-11 13:30

GAIS följer den nuvarande situationen gällande corona-viruset och följer de råd som ges löpande från myndighetshåll.  Status från Folkhälsomyndighetens är följande:


”… det är viktigt att var och en med symtom, även milda begränsar sociala kontakter där smitta riskerar att överföras. Det gäller både i arbetslivet och i privatlivet och kan bidra till att minska spridningens omfattning.”


För GAIS akademis verksamhet innebär det konkret att alla spelare och ledare skall vara mycket noga med att hålla sig hemma och inte komma till anläggningen vid minsta symptom på sjukdom. Vi uppmanar också alla spelare och ledare att regelbundet tvätta händerna och undvika ”onödig närkontakt” såsom exempelvis att hälsa genom att ta varandra i hand.


För övrigt löper verksamheten vidare som vanligt till dess att eventuella nya förhållningsorder meddelas från myndighetshåll.  

Fem spelare från GAIS uttagna till regionalt läger för spelare födda 2004
2020-02-12 12:00
Adam Erlandsson, Alexander Giotas, Arvid Stenvaller, Christian Bångsbo och Eric Wennström, till vardags i GAIS U16-trupp, har tagits ut till regionalt läger som hålls i Karlstad den 17-20/2. Lägret genomförs i SvFFs regi och är ett av totalt fyra läger som hålls samtidigt i Sverige i olika städer för spelare född 2004. GAIS gratulerar alla spelare och önskar dem ett stort lycka till på lägret! 
Nyheter från våra lag
Fotbollsskolan P/F 8-9 år, 06/09 16:07 
Fotbollsskolan P/F 8-9 år, 28/08 06:28 
P8, 26/08 12:00 
P10, 16/08 17:50 
Gårdstens Fotbollen, 27/06 12:41 
P8, 25/06 15:20