Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS

Välkommen till GAIS Akademi!

Covid-19 och GAIS Akademis verksamhet - 30/10
2020-10-30 15:40
Under den senaste tiden har uppdaterad information inkommit från myndighetshåll, Svenska Fotbollförbundet (SvFF) och Göteborgs Fotbollförbund (GFF) som har påverkan på tränings- och tävlingsverksamheten i GAIS Akademi enligt följande:

Tävlings- och träningsverksamhet
U16, U17 och U19 har helt pausad verksamhet till och med åtminstone 19 november. För spelare födda 2005 och senare löper träningsverksamheten vidare enligt respektive lags kalender under följande förutsättningar:
  • Den som är sjuk, även med milda symptom, ska inte delta alls utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt
  • GAIS uppmanar alla spelare att byta om hemma före och efter match och träning.
  • Inga vattenflaskor skall delas.
  • Ledare och spelare skall tvätta händerna regelbundet och undvika handhälsningar.
  • GAIS och alla ledare skall vara lyhörda inför ledares, spelare och vårdnadshavares oro för eventuell smitta och hur det kan påverka den enskildes träningsnärvaro. 
  • Notera också att all publik, inklusive föräldrar och andra anhöriga, fortsatt undanbes under träning och match.
  • Gymet stängs av helt för alla spelare och ledare.
Angående begränsning på max 50 personer i publik:
Eftersom föreningen har svårt att vid varje givet tillfälle kunna kontrollera och följa upp att gränsen på 50 personer inte överskrids uppmanar GAIS att publik, inklusive föräldrar och andra anhöriga, fortsatt undanbes under både träning och match.

Länkar till grund för ovan information:


Till sist: 
GAIS följer sedan tidigare läget noggrant och uppmanar alla som läser att vara medvetna att det här är information som gäller idag och tills vidare. Beroende på hur situationen i samhället utvecklar sig kan det förutsättas att informationen kommer att uppdateras. GAIS kommer löpande att fortsatt informera om de eventuella förändringar som meddelas från myndighetshåll och som påverkar vår verksamhet.  
  
U19 förbereder sig för kval till P19 Allsvenskan
2020-10-16 15:00
Efter en lite annorlunda säsong förbereder sig nu vårt U19 för kval till P19 Allsvenskan, ett kval som inleds på söndag. Vägen dit har gått genom serieseger i P19 division 1 med 11 raka vinster och därefter ett kval som avslutades med en övertygande 4-0-seger mot Utsikten i söndags. I det kommande kvalet gör man upp med Ängelholm och Åtvidaberg om två platser till nästa års Allsvenska. GAIS önskar spelare och ledare i laget ett stort lycka till!
Anes Cardaklija inbjuden till provspel för Parma
2020-10-15 13:00
GAIS mottog för en tid sedan en inbjudan till provspel i Parma för Anes Cardaklija. Anes kommer att resa ner till Italien mellan den 26-31 oktober och där träna med klubbens ungdomslag. GAIS gläds med Anes och passar på att önska honom ett stort lycka till under veckan!      
Nuha Jatta åter uttagen till P17-landslaget
2020-08-26 10:43
Tillförordnade förbundskaptenen för P17-landslaget Mirza Jelecak har tagit ut en 28 man stark trupp till landslagsläger under månadsskiftet augusti-september. Nuha som varit med regelbundet i laget sen starten är återigen uttagen och GAIS gratulerar Nuha och önskar honom ett stort lycka till! 

Mer om samlingen och uttagna spelare här: https://www.svenskfotboll.se/nyheter/landslag/2020/8/p17-lager/
Anes Cardaklija och Eddi Atic uttagna till SvFF:s riksläger
2020-06-30 19:21
Anes Cardaklija och Eddi Atic är 2 av totalt 128 spelare födda 2005 som tagits ut till riksläger på Bosön den 27/7-31/7. Lägret är det första som hålls för åldersgruppen födda 2005 och mer information från SvFF om lägret kan läsas här

GAIS gratulerar Anes och Eddi till uttagningarna och passar på att önska dem ett stort lycka till!
Nyheter från våra lag