Välkommen till GAIS Akademi!

Lucka 16 december
2018-12-16 00:01
GAIS U17 födda 1994 vann Gothia Cup Elit 2011. Finalen var mot BP på Gamla Ullevi. GAIS stod som segrare efter en säker 3-0 vinst.

Förändringar i ledarstaben i U17
2018-12-15 12:00
För en månad sedan meddelades att Albin Sheqiri skulle fortsätta som huvudtränare i U17 över 2019. På grund av personliga skäl har situationen ändrats och Albin har inte längre möjlighet att fullfölja sitt uppdrag i GAIS. Klubben och Albin är därför överens om att avsluta avtalet. Albin önskar förmedla följande till klubben och U17-truppen:

- "Jag har haft ett härligt och utvecklande år i GAIS där jag fått möjlighet att få erfarenhet både i verksamheten med A-laget, gymnasiet och givetvis främst genom arbetet i U17. Jag har varit helt inställd på att arbeta vidare med denna spännande grupp under nästa år, men ibland blir livet inte riktigt som man tänkt sig. Jag kommer att följa laget under året med stort intresse och vill passa på att önska alla spelare och ledare ett stort lycka till!"

Klubben har arbetat intensivt sedan Albins besked för att åter göra ledarstaben komplett och lösningen är nu på plats. Laget kommer under 2019 att ledas av Jusuf Zukic och Alexander Andersson i ett delat huvudtränarskap. Alexander är en mycket ambitiös tränare som tidigare haft uppdrag i Alingsås, Qviding och nu senast i IFK Göteborg. Alexander har tränarutbildning UEFA B och arbetar även som instruktör på Partille fotbollsgymnasium. Sedan tidigare är det klart att Robin Månsson finns runt laget som fystränare och Pelle Sjöberg som har hand om målvakterna. GAIS önskar Alexander Andersson varmt välkommen till klubben.

Lucka 15 december
2018-12-15 00:01
Gais seger
 IFK Göteborg - Gais (0-1)
Ännu en gång var det storpublik på Ullevi då 29 000 åskådare hade letat sig dit för att följa de två Göteborgslagen. Stor derbyhjälte blev Eyjolfur Hedinsson då kan gjorde matchens enda mål via Ragnar Sigurdssons ben. Segern var väldigt viktig för Gais som då bröt en 16 år lång svit utan en derbyseger över IFK Göteborg. Göteborgs bästa chanser stod Selakovic och Wernbloom för. Men ännu en gång så var Gais faktiskt det bättre laget och förtjänade de tre poängen.
Robin Månsson fystränare i U17 över 2019
2018-12-14 09:30
GAIS Akademi kan glädjande meddela att man gjort klart med förlängning av Robin Månssons uppdrag som fystränare i U17 över 2019. Robin arbetade med U17 under våren, men lämnade för arbete utomlands under hösten. Han är nu tillbaka för i Sverige och återupptar därmed fyspassen under onsdagkvällarna med U17.  Robin kommer arbeta nära Viktor Karlsson för att upprätthålla en röd tråd även i akademins fysiska träning.
Lucka 14 december
2018-12-14 00:01
Gais bandy
Gais Bandy (egentligen GAIS) var en bandyklubb i Göteborg som bildades på Gais-gården 27 april 20052004 inledde Gais och SK Höjden det samarbete som 2005 kom att bli Gais Bandy. Laget spelade i Elitserien 2012–2014.
Nyheter från vår verksamhet