SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS

Ledare

Bollskoj och Fotbollslek bygger på att du som förälder engagerar dig och är ledare. Om inga ledare anmäler sig kommer gruppen inte att startas upp. Barn vars föräldrar ställer upp som ledare får förtur vid uppstart av nya grupper. 

 

Ledarna får mycket stöd av GAIS, bland annat med färdigplanerade träningspass, utbildning och självklart allt material. Ledarna behöver ej lägga sin fritid på planeringen men de tillåts självklart göra planeringen själva om så önskas. Alla ledare kommer att genomgå ledarutbildningar inför uppstart av aktiviteterna och tilldelas all övrig nödvändig information inför uppstart. Som ledare ansvarar du för: träningspasset, nyckel till skolan, material till skolan och kontakt med föräldrar. I varje grupp är det mellan 2-4 ledare.

 

Du anmäler ditt intresse i samband med barnets anmälan. 

 

Har du frågor kring att vara ledare i Bollskoj/Fotbollslek? Kontakta ungdomskoordinator Sabina Berggren, sabina.berggren@gais.se