Fotbollslek

När barnen är 6-7 år har ofta ett större intresse för fotboll skapats. Syftet med fotbollslek är att fler unga pojkar och flickor skall få möjlighet att spela fotboll och leka. Träningen bygger fortfarande på en hel del lek men mer fotbollsträning påbörjas i fotbollslek. Vi fokuserar mer på boll med fötterna, provar på tävlingsmoment och introducerar ”matcher” i enkel form. Kostnaden är 1150kr för terminen, då ingår medlemskap i GAIS på 250kr/år, vattenflaska och en T-shirt. Har du redan T-shirt och vattenflaska är kostanden 950kr. Väljer du att fortsätta till höstterminen betalar du ej medlemsavgiften igen.

För flickor erbjuds sedan övergång i flicklag, pojkar får vid 8 års ålder provträna för pojklagen.

Aktiviteterna riktar sig till alla som är 6-7 år under 2024 (födda 2017-2018) och sker lördagar och söndagar  där man kan välja mellan följande hallar:

Kvibergsskolan

Terminen startar 24-25 augusti, uppehåll vecka 44 och avslut 14-15 december