Bollskoj 4-5 år

Syftet med bollskoj är att fler unga pojkar och flickor skall få möjlighet att leka i tidig ålder. Aktiviteterna syftar till att aktivera hela kroppen, att barnen får leka och det byggs på barnens egna behov och förutsättningar. All träning sker med mjuka bollar inomhus. Ca halva tiden lek med boll och halva tiden utan boll. Vi introducerar fotbollen, den används både med händer och fötter. Vi jobbar främst med lek utan tävlingsmoment. Kostnaden är 1150kr för terminen, då ingår medlemskap i GAIS på 250kr/år, vattenflaska och en T-shirt. Har du redan T-shirt och vattenflaska är kostanden 950kr. Väljer du att fortsätta till höstterminen betalar du ej medlemsavgiften igen.

Aktiviteterna riktar sig till alla som är 4-5 år under 2024 (födda 2019-2020) och sker lördagar och söndagar där man kan välja mellan följande hallar:

Kvibergsskolan
Hultskolan
Frölundaskolan
Kannebäcksskolan

Med undantag av skolloven, då vi tyvärr inte har tillgång till hallarna, är det en aktivitet i veckan.

Bollskoj med variation

Till hösten 2024 kommer vi, om intresse finns, starta en bollskojsgrupp för barn med funktionsvariationer. Denna grupp fungerar på samma sätt som övriga bollskoj/fotbollslek, men med ett betydligt mindre antal barn och med anpassad träning. Här kommer vi har barn i åldrarna 4-7 år. Träningen är föräldraledd. Anmälan görs i länken för bollskoj

Anläggning är i dagsläget inte bestämt