SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P13 Svart

Idrottsrehab
GAIS akademi har ett samarbetsavtal med Idrottsrehab som gör att våra spelare på ett smidigt sätt erbjuds kompetens på högsta nivå för att snabbt återkomma till spel efter en eventuell skada. Personalen på Idrottsrehab har mångårig erfarenhet av elitidrott på högsta nivå och flera av medarbetarna ingår regelbundet i staberna runt Sveriges landslag inom våra största idrotter.  
Idrottsrehab har sina lokaler centralt i Göteborg på adressen Åvägen 17E och besöken är kostnadsfria för personer under 20 år, alltså akademins spelare, efter sedvanlig medicinsk bedömning. Innan eventuell bokning skall huvudtränaren meddelas. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7WaWK8OeB8F-xAezWRa5HO-q4QBkb7Qs9V5gFs67wyQSCIA/viewform
Spelaranalys


Jag skulle vilja att du fyller i ett formulär

Spelaranalys för spelarsamtal 

Underlag för samtal med spelare

Fyll i formulär

Information spelare och vårdnadshavare

GAIS Akademi har som ambition att ge dig optimala förutsättningar att uppnå din fulla potential som fotbollsspelare. Att vara en del av GAIS akademis verksamhet ställer dock höga krav på dig som spelare och person. I ett led att ytterligare utveckla vår verksamhet har GAIS beslutat att följande information skall ges till spelare och dess vårdnadshavare i klubbens lag på ungdomssidan (P14-P8) inför varje säsong. Länk se nedan

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdS5E24_qBwKUN5RhEhg_DtwdMc1ZCN5lpmFZLmYDPQc-1seA/viewform?usp=sf_link