Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P10

Träningskläder 2020

Beställning av träningskläder görs gemensamt per lag via förälder representanten. Gör man en beställning över 1000:- då är det fraktfritt annars 150:- frakten. Alla skall ha strumpor, kortbyxor, t-shirt, och overall. Förnamnet och första bokstaven i efternamnet på overallen (tröja o byxor) och t-shirt. 

https://www.stadium.se/foreningar/1456178
Samarbetsavtal Idrottsrehab

GAIS akademi kan glädjande meddela att man tecknat ett samarbetsavtal med Idrottsrehab som gör att våra spelare på ett smidigt sätt erbjuds kompetens på högsta nivå för att snabbt återkomma till spel efter en eventuell skada. Personalen på Idrottsrehab har mångårig erfarenhet av elitidrott på högsta nivå och flera av medarbetarna ingår regelbundet i staberna runt Sveriges landslag inom våra största idrotter.  

Idrottsrehab har sina lokaler centralt i Göteborg på adressen Åvägen 17E och besöken är kostnadsfria för akademins spelare efter sedvanlig medicinsk bedömning. Alla huvudtränare har fått en länk att lägga upp på sitt lags sida där spelarna själva bokar in ett besök. Innan eventuell bokning skall huvudtränaren meddelas. Länken finns också här.
Spelaranalys

Jag skulle vilja att du fyller i ett formulär

Spelaranalys för spelarsamtal 

Underlag för samtal med spelare

Fyll i formulär

Formulär för spelare och vårdnadshavare

Jag skulle vilja att du fyller i ett formulär innan din första träning 2020.

Information inför säsongen 2020 till spelare och vårdnadshavare i P10

GAIS Akademi har som ambition att ge dig optimala förutsättningar att uppnå din fulla potential som fotbollsspelare. Att vara en del av GAIS akademis verksamhet ställer dock höga krav på dig som spelare och person. I ett led att ytterligare utveckla vår verksamhet har GAIS beslutat att följande information skall ges till spelare och dess vårdnadshavare i klubbens lag på ungdomssidan (P14-P10) inför varje säsong
Fyll i formulär