GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS

Bra start för Gais Akademi i Gothia Cup
2019-07-15 17:06
Akademin gjorde bra ifrån sig första dagen i Gothia Cup. Bara vinster och stundtals riktigt bra spel. När siffrorna rinner iväg så får oftast hela truppen spela och detta kan göra så att tempot sänks men även att ny energi kommer in och skapar nytt i offensivt. Målskillnad 33-2. Kort ref
B11 tar 1 trygg seger och spel på naturgräset på Slättadamm är inte lätt. Bättre focus så hade det blivit två siffrigt.
B12 gör en mycket bra första halvlek mot italienarna där Lorentz gör 3 mål(äkta hattrick)men Gais slarvar i 2:a halvlek med både uppspel och avslut. Men det kommer att bli bättre.
B13 spelar 2 matcher idag, en mot thailändskt motstånd och vinner med tvåsiffrigt och mot IFK Hanninge som kom på en 6:e plats i SM. Vinner med 3-1 och känns aldrig hotade.
B14 spelar bra och säkert och kunde fått bättre utdelning på alla chanser.
B16 möter San Diego USA som inte har mycket att sätta emot. Amerikanarna har inte ett avslut på mål och med bättre skärpa så hade Gais dödat matchen i första 10 min. Alla 5 målen är vackra.
B18 spelar tryggt försvarsspel och stort bollinnehav. Ibland sänker Gais matchtempot och bjuder in motståndarna onödigt.Kommer man in i straffområdet så måste ett avslut komma. Ju längre man väntar desto lättare är det att försvara sig.
B13 Grp 31Southern Beach FCGAIS                                               0-10
B11 Grp 20GAISSouthern Beach FC                      4-1
B14 Grp 28GAISSc Alstertal Langenhorn              3-0
B16 Grp 11GAISSan Diego Football Academy     7-0
B18 Grp 20GAISUniversity of Pretoria 1                1-0
B13 Grp 31GAISIFK Haninge                                   3-1