SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P10 Lag 3

Heldag i Malmö 1/6
2024-06-01 20:51

Vi åker från Göteborg till Malmö under lördagen för att spela 3 matcher mot duktigt motstånd. 

 

Killarna är taggade och det märks första matchen när vi möter Ariana FC som är ett år äldre. Hög intensitet och fina kombinationer i vårt spel. Tuffa närkamper hela matchen ut, vi står emot bra och knyter nävarna tillsammans vid slutsignal och jublar ut med glädje. 

Andra matchen möter vi Halmstad BK som också tagit sig ned till soliga Malmö för att lira fotboll. 

Båda lagen börjar väldigt trevande och det känns väldigt slappt första två halvlekarna. Det är ingen fotboll vi vill spela, inför sista halvleken har vi bestämt oss för att lägga in en växel och återgå till vår matchide. Vi lyckas någorlunda och får in två snabba mål och punkterar matchen. Det är glada killar vid slutsignal men vi är inte helt nöjda med prestationen.

 

Sista matchen för dagen är mot Malmö FF själva, som vi på förhand vet är ett duktigt lag som vill spela boll snabbt. Vi hänger inte med alls i matchen under någon halvlek. Finns inte mycket mer att säga, Malmö FF var bättre och ville det mer. Vi tar med denna lärorika lektion till framtiden och jobbar utifrån den för att lyfta oss själva som ett lag. 

 

Tack till alla föräldrar, spelare och motståndare för idag. ⚽️💚🖤 

 

//Ledarna 

 

Nyhetsarkiv
Heldag i Malmö 1/62024-06-01 20:51