SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P13 Svart

Andra plats i GIFF Cupen B slutspel för Gais Svart
2022-05-02 13:20

Tidaholm  GIFF Cupen 30/4-1/5

 

I helgen var GAIS Svart i Tidaholm för deltagande i GIFF Cupen,

Fantantisk fin första dag med tre segrar på tre matcher och 20-2 i målskillnad.

Västerhaninge, Lerdala/Tymer  och Säro besegrades i gruppen.

Fin spel, många målchanser och mål, och gruppseger.

 

Söndagen bjöd på 16,dels final  i A sluspelet mot Adolfberg.

Trots att GAIS dominerade stor och hade massor med chanser så var effektiviteten från lördagen tyvärr borta. Adolfberg  vinner  med sitt enda chans , ett slumpskott som letar sig in. 0-1.

 

Vi far dock vidare för forsatt spel i B slutspelet i kraft att ha vunnit gruppen på lördagen.

Vi går in i semifinalen mot Skiljebo, där målchanser skapas men bollen vill inte in, inte ens på strafff. Dock fullt rättviist och förtjänt lyckas vi till slut trycka in ett segermål och tar oss till final mot Backatorp.

 

Finalen ett är stort speldominans av GAIS, men det är som förgjort. Bolen vill inte in i mål och ett tät , tappert kämpande Backatorp lyckas få till 0-0 och avgörande på straffar, där vi tyvärr förlorar med 4-2.

Överhuvud taget, en mycket bra cup, där vi spelar bra fotboll på ojämna naturgräsplaner  som stundstals var bedrövliga . Lite mer kyla framför mål och lite bättre tur med marginalen så kunde det t.om blivit en finalplats i A sluspelet.

 

Vi tar dock med oss det positiva spelet och erfarenhet från denna cup och jobbar vidare mot nya mål. Grattis till silverplatsen.

Bra kämpat  alla som var med i Tidaholm.