GAIS - BK Mossen 2020-05-09
2020-05-11 07:48

Spelsugna och glada spelare kom till Gaisgården för match. GAIS kom till spel med sju spelare och mötte ett gott gäng killar från BK Mossen. Vi ledare pratade innan matchen med spelarna om att kommunicera mer med varandra inom laget samt försöka göra oss spelbara. Ett laddat GAIS tar snabbt övertag i matchen med ett högt tempo, som redan från start resulterar i ett antal mål som resulterar i ett tydligt kommando över matchen. Spelet blev något jämnare när BK Mossen tog in en sjätte spelare. GAIS fortsätter hålla ett högt tempo och spelar första och andra perioden med ett för dagen mindre individuellt spel och killarna passar runt med instruerande från oss ledare. Sista perioden spelas av med ett utifrån pojkarnas spelförmåga lite undermåligt spel. I mitten av sista perioden gjorde BK Mossen sitt mål, detta efter lite försvars- och kommunikationsslarv mellan back och målvakt hos GAIS. Sammanfattningsvis får matchen beskrivas som en trevlig match med bra stämning mellan lagen. Vi ledare får fortsätta att jobba på att killarna skall jobba vidare på sin kommunikation samt aktivt agera för att finna nya spelbara positioner.

Tack BK Mossen och varmt välkomna tillbaka.

/Ledarna P8