Träningsmatch 8
2020-04-27 22:35

Träningsmatch 8

Spända och lite extra laddade killar spelade sin första match mot grannklubben Örgryte IS. GAIS kommer till spel med 7 spelare på grund av tidigare skadad spelare.

GAIS satte fin fart framåt och förde matchen med en majoritet av bollinnehavet.

Det fina passningsspel som killarna bjöd på senast, borta mot Särö IK, fortsatte i samma takt där våra anfallare, med fint understöd från backarna, gav GAIS ytor och god möjlighet till fria lägen.

Lägena som skapades gav också snabbt resultat och majoriteten av matchens alla mål gjordes inom första periodens första 8 minuter. Detta mycket på grund av det fina och osjälviska passningsspel som killarna fick till.

Efter den starka inledningen som GAIS bjöd på blev matchen jämnare och spelet mer böljande. Örgryte IS fick via en extra spelare på plan till en jämnare match, men fortsatt ett visst övertag till GAIS. Örgryte IS kom till några vassa avslut men GAIS målvakt gjorde en stark match och genomförde ett par fina insatser där en av räddningarna i matchens första minut kunde gett Örgryte en ledning, men målet kunde hållas fortsatt tomt från påhälsning under hela matchen. Sammanfattningsvis fick vi åskåda en kul match med många fina spelsituationer, bra försvarsspel och en fin stämning mellan lagen.

/Ledarna GAIS P8