Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P8

Årets tredje match
2020-04-04 21:10

För andra helgen i rad fick GAIS P8 glädjen att ta emot Gunnilse IS på Gaisgården.

Gunnilse IS visade i början att laget tagit med sig erfarenheten från förra matchen och inledningen blev jämnare denna gång. Båda lagen bjöd upp till en härlig och schysst kamp.

GAIS tog sedan över spelet mer och mer ju längre matchen gick, vilket också resulterade i några mål för de grönsvarta innan första periodens slut. Andra och tredje perioden fortsatte sedan med ett tryck mot Gunnilse och ytterligare mål för GAIS och matchen rann där efter i väg till GAIS favör.

Killarna i GAIS visar upp ett härligt lagspel som tydligt utvecklas i rätt riktning där många individuellt skickliga spelare mer och mer litar på sina medspelare och börjar förstå fördelen att jobba som lag. Detta visades bl a genom att via pass försöka skapa spelomvändningar och bättre mållägen. 

Vi ledare tar också med oss den fina lagkänsla som skapats när våra killar försöker hjälpa sina lagkompisar till rätt positionering men också gläds över medspelarnas mål, utbrister glädjerop och peppar varandra. Vi ledare har fortsatt en utveckling att göra med laget inom passningsspelet, nyttjande av målvakten vid speluppbyggnad och positionering där killarna lätt faller in bakom motståndaren istället för att försöka göra sig spelbar.

Slutligen vill vi tacka Gunnilse för en fin, schysst och kul spelad match och vi hoppas få chansen att spela mot er snart igen.


/Ledarna GAIS P8