Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P8

Premiärmatch 2020
2020-03-22 19:15

Vårsolen sken för fullt när GAIS P8 hemma på Gaisgården gjorde årets matchpremiär mot Västra Frölunda IF.
GAIS P8 började till en början defensivt med stort fokus på att hålla positionerna och den spelstrategi som laget under försäsongen jobbat på. GAIS P8 premiärnerver släpper sedan och laget börjar successivt flytta upp spelet till en mer offensiv fotboll med fler mållägen som till slut gav oss säsongens första mål via lagkapten Don Zhara.
Västra Frölunda spelade en fin match och lagen bjöd oss på en kul böljande match med en del tuffa närkamper och många fina mål. För GAISP8 var detta för många av killarna deras allra första match i spelform 5mot5. 
Vi ledare fick bevittna många fina sekvenser där killarna visar en god förståelse för spelstrategin inkluderat starkt målvaktsspel, kompakt försvarsspel, pass , snabba spelvändningar, skott och sist men inte minst många fina mål från P8 GAIS
Vi tar med oss matchen som ett härligt och positivt minne med åtta glada killar och går tillbaka till Gaisgården för att fortsätta utveckla oss som enskilda spelare samt som lag. Vi tackar Västra Frölunda för en fantastiskt kul och välspelad match. 

Ledarna GAIS P8