SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P12 Akademi

Ullern cup 2024 Norge
2024-06-13 20:27

Våra goa killar tar sig an Norge!

 

Vi är glada att meddela att vårt lag, bestående av våra fantastiska goa killar, kommer att delta i en spännande fotbollscup i Norge denna helgen. Detta är en fantastisk möjlighet för våra spelare att testa sina färdigheter mot norskt motstånd och samtidigt skapa minnen för livet.

Vårt huvudmål är att ge våra spelare en oförglömlig upplevelse där de kan utvecklas både individuellt och som lag. Genom att möta några av Norges bästa lag får våra killar möjlighet att uppleva olika spelstilar och strategier, vilket kommer att vara ovärderligt för deras utveckling som fotbollsspelare.

Under turneringen kommer vi att uppdatera vår hemsida och våra sociala mediekanaler regelbundet med resultat, bilder och höjdpunkter från matcherna. Håll utkik för att följa våra killars framfart i Norge och heja på dem hela vägen!

 

Vi ser fram emot en spännande och lärorik turnering i Norge och hoppas att ni alla följer med oss på denna resa via sociala medier eller via vår kanal på VEO.

 

Heja grönsvart!


Nyhetsarkiv
Ullern cup 2024 Norge2024-06-13 20:27