Framgång för Gais P9 i L.O.P Gruppens Match Camp
2019-11-24 12:07
L.O.P Gruppens Match Camp är en turnering som anordnas i Västerås för lag i P2010 som har svårt att hitta jämna matcher och bra motståndare. Varje gruppspel, 4 stycken, innehåller 16 lag som delas in i två grupper där de två bästa lagen från vardera grupp går vidare till Team One Finalen som spelas den 21 mars 2020.

Gais P9 har anmält sig för gruppspel i februari 2020 men blev inbjudna till att medverka i helgens gruppspel då ett av lagen lämnat återbud. Den möjligheten tog pojkarna vara på.

Facit efter 4 spelade matcher, 18-7 i målskillnad, 3 vunna och 1 oavgjort, topplacering i grupp 4 och vinnare i kvalificeringsmatch.

Så nu är det bara att ladda om inför Team One Finalen i mars 2020 där vi kommer att möta på riktigt härligt motstånd. Något killarna i laget gjort sig förtjänta av efter den insats de bjöd på. Näsblod och huvudvärk, öma axlar och verk i ljumskar. Men inte minst bjöd killarna på sig själva och visade motståndare som vi inte vanligtvis får möta att det finns liv utanför Sundbyberg:)

Så tack för inbjudan, härlig stämning, fantastisk motstånd, inte minst Hammarbys killar, otroligt duktiga.

Stort tack till föräldrarna som backar upp sina pojkar i vått och torrt.

Grabbar.....ni är grymma.

PS! Nog med hyllningarna, imorgon är en annan dag, FOKUS! he, he.

Tränarna