SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P11

Utbynäs SK
2 - 9
GAIS
Utbynäs SK2 - 9GAIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 september, 12:00
Plats:Kviberg 9
Samling:11:30, Kviberg 9
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Ombytta och klara för match kl.11.30
Utbynäs SK - GAIS
2021-09-04 21:26

Ny match mot Utbynäs SK, denna gång på Kviberg naturgräs. Ett underlag som är svårt för vårat passningsspel men lärorikt. Under uppvärmningen märks att några av spelarna inte är fokuserade och detta syns tydligt när matchen startar. Några har svårt att hålla sina positioner, vissa vill köra solo, vissa slår enmeters passningar som vi har slutat med innan sommaren och vissa passar utan adress.

Kan det vara underskattning av motståndarna? Det hoppas jag verkligen inte. Utbynäs startar piggast och vinner flertal närkamper och tar ledningen. GAIS lyfter sig efter efter att fått 1-0 i baken. GAIS försöker att rulla boll men svårt med ojämn plan. Några försöker köra solo när bollen studsar på planen. GAIS går upp i en 1-7 ledning. Vi ökar på med ytterligare mål. Slutresultat blir 2-9.

Några mål som fastnar på näthinnan, Mahdis inspelning till Maid och Dimitris skott i nättaket från 10meter. Vi tackar Utbynäs, domaren och publiken för en bra match.

Matchens lirare: Mahdi och Adam

 

<< Tillbaka