SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P13 Grön

Bk Häcken
0 - 12
GAIS
Bk Häcken0 - 12GAIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 mars, 14:45
Plats:Slätta damm ip
Aktivitetsinfo: 1 Match samling 14:15 Slätta damm
BK Häcken-Gais
2019-03-24 16:44

Lite blåsigt men soligt på Slättadamm och äntligen är det vårkänsla i luften och perfekta förhållande

för en fotbollsmatch.

Vid samlingen så noteras att våra killar var lite nervösa och förväntningsfulla. Vi snackar lite i omklädningsrummet och lyfter vårt individuella och lagets styrka som stärker våra spelare och dom blir taggade.

Vi går ut på plan och det syns att vi är hungriga och fulla av energi. Vi sätter högt press och erövrar bollen ofta på motståndarnas planhalva vilket leder till några snabba mål.

Vi är väl organiserade i försvarsspelet och är nära motståndare hela tiden och släpper nästan inga chanser eller skott på eget mål. Anton är otroligt fokuserad i målet och följer spelets gång och har ett par fina utrusningar var ett resulterar i att domare blåser för straff. Domare och hans beslut är inget som vi kan påverka och där med inget som vi ska diskutera eller lägga något större focus vid. Straffen skjuts högt över och Anton fortsatt håller nollan.

I andra så försöker vi ha tempo i allt och vi lyckas med det mesta samtidigt som luften går ur våra motståndare och vi går därifrån med hela 12-0 för Gais.

En mycket väl genomfört match av samtliga i laget och Anton gör som vanligt en kanon match i målet som håller nollan återigen.

Vi tackar våra motståndare för en mycket schysst match och som vanligt ser fram mot nästa möte.

 

Hälsningar

Ledare P11 

 

<< Tillbaka