SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS

Partille IF 06
2 - 6
GAIS A
Partille IF 062 - 6GAIS A

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 februari, 15:00
Plats:Lexby IP
Samling:14:00, Lexby IP
Aktivitetsinfo: Match mot Partille IF mix P06/07
P15
Referat: Partille IF 06 - GAIS A
2021-02-14 20:53, P15
GAIS - Partille IF på Lexby IP. Partille tar ledning i 3min men GAIS reducerar och kvitterar ganska omgående. GAIS har mycket boll men tappar den lika ofta pga slarv. GAIS leder inför sista perioden med 3-2. I sista perioden hamnare GAIS i bättre utgångs positionerna och genom detta pressade det bättre samt besluten med boll blir bättre. Killarna tar med sig från sin fysträningen , är mer uthålliga och löpstarkare än motståndarna. Siffrorna sticker iväg och GAIS står som segrare när domaren blåser av matchen . 
Vi har flera av våra spelare borta och det märks. Vi är något grötiga i vårat spel. Inget riktigt spelavstånd utan gör det lätt för våra motståndare att vinna boll. Vi vet att vi kan mycket bättre än så här. Kritiken som delas ut i periodvilorna är berättigad. Vi har många nya spelare och det kan ta tid att spela ihop men med rätt vilja och kunskap så når vi dessa mål inom kort.
Seger med 6-2

 

<< Tillbaka