Aktivitetsinfo: FC Köpenhamn är på besök
Referat: GAIS - FC Köpenhamn
GAIS-FC Köpenhamn
2021-11-12 21:09

Första utländska motstånd och det är självaste FC Köpenhamn. Vi har bjudit in FC Köpenhamnhamn ,BP och några lokala klubbar. Matchen börjar med att FCK rullar boll skickligt och gör detta mycket bra. Taktiska dragen var att lägga högpress och störa deras uppspel. Detta lyckas Gaisspelarna med otroligt bra. 1-0 kommer efter bollvinnande på mitten och Edvin gör ett snyggt mål. Vi trycker på bra och håller FCK på deras planhalva.

2:a periodern är en bra period och Gaisarna hjälper varandra på plan. Bra målvaktsspel av Jeremy och bra försvar från Matija och Sam. Ingen kommer förbi vårat duktiga backar.

3:dje periodern gör Gais 2-0 via Mustafa och killarna kämpar för varandra. FCK reducerar till 2-1 och skapar mycket men GAIS avstyr det med bravur. Lori sliter som ett djur och vinner allt på mitten. Adam ställer sig i mål och gör detta otroligt bra.

4:de och sista periodern fortsätter GAIS att vinna duellerna och trycker på bra. GAIS håller FCK kvar på deras planhalva och Jeremy vinner bollar och är jobbig att möta. Edvin och Jeremy håller sin bred, vilket gör det svårt för FCK att vinna boll.

3-1 kommer efter att GAIS vinner boll högt och frispel Mustafa som mål.