Plats:Konstgräsplanen Gaisgården
Samling:10:00, Gaisgården
GAIS-BP
2021-11-14 20:09

I sista helgmatchen så står BP på andra sidan. BP som spelar ett bra passningsorienterad fotboll och trygga med bollen. Lördagens match slutade med en Gais förlust så vi hade revansch att se fram emot. Matchen börjar lite trevande från båda lagen. Vårat presspel är inte 100% och då förlorar man 1-2 st spelare. BP tar ledning efter ett fint anfall. Gais kommer snabbt igen och kvitterar. Vi har några fina lägen men vi tar felaktiga beslut. Istället för att passa en medspelare som har bättre läge så går vi på avslut från svårt läge. BP gör både 2-1 och 3-1. Vi kämpar på bra men det är små detaljer som saknas  det där lilla extra. I 2:a periodern släpper nervositeten, vi gör 2-3 och 3-3. Killarna har kommit igen och gör det riktigt bra. Alla ger minst 110%. Inför sista periodern så gör vi några små förändringar  vilket ger resultat. Jeremy gör 3st mål på 5min och sedan är det bara en fröjd att vara tränare för dessa otroligt duktiga spelarna. Målen kommer sedan på löpande band. Slutresultatet blir 8-3.

Vi tackar BP, domare och publiken för en bra match.