SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P11

GAIS
19 - 0
Lunden Överås BK vit
GAIS19 - 0Lunden Överås BK vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 september, 14:45
Plats:Gaisgården 5-mannaplan
Samling:14:15, Gaisgården
Aktivitetsinfo: Ombytta och klara för match kl.14.15
GAIS-Lunden/Överås
2021-09-13 06:16

Söndagsmorgonen såg inget vidare ut för en fotbollsmatch, regn och gråmulet väder. Men när samlingen var på Gaisgården så sprack det upp och blev ett fint väder för Gaisfotbollen. Senaste veckorna så har GAIS P8 spelat en passningsorienterad fotboll med bra förflyttelse. När domaren blåser igång matchen så är det GAIS som styr matchen. Vi pressar bra och spelet är oftast på motståndarens planhalva. Sedan börjar vi slarva med passningarna och kör solo. Några av våra spelare har svårt att hålla sina positioner vilket gör att det blir grötigt. I periodvilan tar vi upp detta och påpekar att det är vikrigt att hålla sina positioner för att vara passningsbar.

2:a periodern känner vi igen våran passningsspel och gör det riktigt bra. Oftast så ger detta också utdelning. I 2:a periodvilan pratar vi om att vi skall ha ett snabbare passningsspel.

I 3:dje periodern så går vi tillbaka och klumbar ihop oss och slarvar mycket. Här måste vi lägga mer energi på träningarna. Matchens lirare blir Jeremy och Dimitris.

Vi tackar Lunden/Överås, domaren och publiken.

 

 

 

 

<< Tillbaka