SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P13 Grön

GAIS
vs
Bergums IF Vit
GAISvsBergums IF Vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 28 april, 10:00
Plats:Konstgräsplanen Gaisgården
Tävling:
Matchnummer: 060466005
Samling:09:15, GG
Aktivitetsinfo: Alla tar med sig sitt matchställ. Ombytta kl.09.15
2018-04-28 13:25
Seriepremiär
2018-04-28 13:00
Då var det seriepremiär för GAIS P10. 11st spelare var kallade till matchen mot Bergums IF på Gaisgården. Många var lite nervösa men det släppte när väl matchen startade. I första perioden så spelade vi tryggt och klokt. Vi vinner boll och försöker att leverera till en fristående medspelare. Bra rörelse på planen. Vi går till pause vila med ett leende på läpparna för nu vet killarna hur duktiga dom är. I pausevilan pratar vi om att ta försvarsarbetet lite mer från våra mittfältare. Att vi inte skall stå i passningsskugga när vi har boll utan att hela tiden röra på oss och vara passningsbara. Andra perioden spelar vi ännu bättre och bra fart på bollen väldigt få tveksamma beslut. Målskyttarna är spridda vilket är roligt att många gör mål.
I pausevilan inför tredje perioden är vi tydliga med hur försvarsspelet skall se ut, ingen får fuska för då får medspelarna göra dubbelt jobb. Vi går in i tredje perioden med en självsäkerhet som jag inte har sett på länge. Nu skulle vi spela av perioden och köra mera passningar. Vad händer? Dom offensiva spelarna gömmer sig och tar ingen hemjobb, mycket solodribblingar på egen planhalva och många tappade sina positioner. Bergum får tillbaka energi och vinner flera bollar på våran planhalva efter slarv. Bergum gör en riktigt bra tredje period medans vi kanske gör en av våra sämre. Matchen slutar med GAISflaggan i topp. Vi tackar Bergums IF för en bra match. Matchenslirare går till Kristoffer som var grym. Få misstag och han lyssnade på hur vi skulle spela. Vi tackar även Gaisföräldrar och Bergumsföräldrar som fick se en trevlig match.

<< Tillbaka