GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
GAIS gymnasiefotboll

GAIS samarbetar med två skolor som erbjuder fotbollsinriktning i Göteborg; Katrinelundsgymnasiet och Bernadottegymnasiet. Utbildningen är en Nationell Idrottsutbildning (NIU) med inriktning fotboll och bedrivs enligt de specifika kvalitetskrav och riktlinjer som utfärdats av Svenska Fotbollförbundet. Eleverna tränar tre förmiddagar i veckan och förutom fotboll innehåller utbildningen också fotbollspsykologi, fotbollsfysiologi, kost och hälsa samt ledarskap.

 

För GAIS är det av betydelse att eleven klarar av både fotboll och skola, då GAIS tror på att lyckade resultat i skola och fotboll går hand i hand. Det är viktigt att känna till att en kombination av elitsatsning inom fotboll och skola fordrar ett stort eget ansvar hos individen för såväl skolmässig som fotbollsmässig utveckling. Då utbildningen sker i ett nära samarbete mellan gymnasieskolan och GAIS ges goda förutsättningar för talangfulla och ambitiösa individer att få stöd i och lyckas med detta.

 

Program som erbjuds:

                             Katrinelund:           Samhällsvetenskap, Naturvetenskap, Vård- och omsorg samt Ekonomi

                             Bernadotte:            Samhällsvetenskap med inriktning uniform samt tekniskt program

 

Instruktörer:       Kenneth Gustafsson  Huvudansvarig tränare GAIS U19 och GAIS gymnasieverksamhet

                             Utbildning: UEFA Youth Elite A

                             Övrigt: Representerat GAIS som spelare mellan 2002-2015 under sju år i allsvenskan                                     och fem år i superettan. Kandidatexamen i Industriell Ekonomi på Chalmers.

                            

                             Albin Sheqiri               Huvudansvarig tränare GAIS U17

                             Utbildning: UEFA A

                             Övrigt: Studerar sports coaching på Göteborgs universitet.

                 

                            

 

Ansökan: Anmälan skickas till din lagtränare alternativt direkt till Kenneth Gustafsson. Anmälan vill vi ha in senast den 31 dec. En förutsättning för antagning är att eleven har behörighet till det program som valts. Ansökan till respektive skola och program görs enligt normalt förfarande för gymnasievalet.

 

Urval: Då GAIS erbjuder ett begränsat antal platser per årskurs genomförs en samlad bedömning och rangordning av de sökande spelarna. Bedömningen genomförs av spelarens tränare i samråd med Kenneth Gustafsson.

 

Vid frågor: Kontakta din lagtränare alternativt Kenneth Gustafsson på kenneth.gustafsson@gais.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 22/09 00:14 
Hem, 12/08 13:07 
Hem, 23/07 10:46 
Hem, 26/12 13:24