GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
Akademin
Välkommen till GAIS Akademi
 
Albin Sheqiri klar som U17-tränare över 2018
2017-09-27 20:44

GAIS kan med glädje meddela att föreningen gjort klart med Albin Sheqiri som ny huvudansvarig tränare för U17. Han kommer i sitt uppdrag även vara ansvarig för matcher i U16-serien liksom delaktig som instruktör i GAIS gymnasieverksamhet. Albin har skrivit på ett kontrakt på 1+1 år och kommer närmast från en roll som huvudtränare i U19 samt sportchef för IFK Uddevallas ungdomssektion. Albin innehar tränarutbildning UEFA A som han erhållit på Halmstads Högskola.

 

Albin studerar Sports Coaching på Göteborgs Universitet, har ett stort intresse för det taktiska inom fotbollen och har skrivit uppskattade analyser bland annat på Fotbollskanalen. 

Han tilldelades också pris som årets unga ledare i Uddevalla i år.

 

Så här säger Albin om varför han valde GAIS:

 

- ”Att börja arbeta för en elitsatsande klubb som GAIS är något som jag alltid har strävat efter som tränare. Jag är väldigt seriös med mitt ledarskap och söker efter nya utmaningar som leder till utvecklande av kunskap. GAIS är i mina ögon en välrespekterad klubb i Sverige med en stor supporterbas och fin fotbollskultur. 

Att få vara en del av den här klubben samt hjälpa till att utveckla den tillsammans med Mikael, Kenneth, Boško och övriga ledare är något jag ser som en stor ära. 

 

Jag hoppas att vi tillsammans kan fortsätta utveckla klubben och nå nya mål och framgångar. "

 

Albin tillträder sin tjänst och leder sin första träning med U17 på måndagen den 23e oktober.

Vill ni följa honom så finns han på Twitter och Instagram under följande länkar:
Twitter: https://twitter.com/mrsheqiri?lang=en
Instagram: https://www.instagram.com/albinsheqiri/
GAIS gratismatch
2017-09-22 00:10
Hjälp GAIS att attrahera ny publik genom att stötta Gratismatchen

GAIS tar ett fortsatt stort ansvar i samhället. Med er hjälp kan vi samtidigt växa som klubb. Ert bidrag till Gratismatchen möjliggör en extra satsning i områden där ett behov av integrationsstöd från idrotten är stort. Tillsammans med er bjuder vi självklart alla på gratis fotboll. Men vårt huvudfokus har vi valt att rikta mot områden där vi kan påverka och attrahera mest. Hjälp oss göra det!

Att arrangera en fotbollsmatch och inte ta betalt är egentligen för dyrt för GAIS. Men vi vill ge fler människor möjligheten att upptäcka vår värld och våra matcher. Så gjorde vi förra året och vi gör det även i år. Fast nu ännu mer engagerat. Investera i klubbens satsning mot mer publik.

GAIS partners bjuder på en stor del av matchkostnaden. För att göra det optimalt vill vi också ha hjälp av våra medlemmar och den ordinarie publiken.

Vi vill ge alla som vill, chansen att se målen, känna doften av gräset och uppleva den stämning som vår klack och övrig publik skapar på matcherna. Hjälp oss arrangera matchen utan att gå med förlust samt ta kostnaderna för marknadsföringen.
Vi kommer främst rikta in oss på nya publikgrupper.

Med er hjälp får vi fler att älska GAIS!

Hjälp oss växa med ett bidrag på www.gaisare.se.

Du kan stötta med 300 kronor och få ditt namn på hemsidan som tack.
Eller så väljer du som väldigt många gjorde förra året att stötta med 995 kronor.
Då får du inte bara ditt namn på hemsidan utan också en exklusiv souvenir hemskickad till dig.

På gaisare.se kan du betala både med VISA/Mastercard eller via faktura.

Ett stort tack för ert engagemang i er förening!

Och glöm inte.
Dela nyheten och sprid budskapet så gör du ännu mer för föreningen.

Konstgräsprojektet
2017-08-12 13:10
GAIS bygger för framtiden med nytt konstgräsprojekt på gaisvallen.se

GAIS fortsätter sin kraftsamling och sitt långsiktiga arbete med utveckligen av GAISgården och Akademin. En ny konstgräsplan är en förutsättning för bibehållen konkurrenskraft för GAIS för både a-lag och akademiverksamhet.


Konstgräset uppe på GAISgården fyller 10 år. Den har under sina år härbärgat många tusentals spelare för träning och matcher. De 10 åren har slitit hårt och konstgräset måste nu bytas ut. För att kunna upprätthålla önskvärd träningskvalitet och nå önskade resultat krävs att de yttre förutsättningarna är på plats.

GAIS jobbar med olika finansieringslösningar. Men oavsett slutlig modell kommer det att krävas rejäl stöttning för att lösa amortering, drift och underhåll. Därför har GAIS startat Konstgräsprojektet.


Stöd Konstgräsprojektet med ditt bidrag genom www.gaisvallen.se
Klicka på planen på sidan och du får möjlighet att sponsra din del av det nya konstgräset.
I samband med lanseringen av Konstgräsprojektet avslutas www.framtidsfonden.se och alla intäkter därifrån tillfaller den satsningen.
Ett jättetack för allt ovärderligt stöd till Framtidsfonden över åren som gått.


FÖR 500 KRONOR FÅR DU:
– Välja ut ledig ruta på planen för att bidra till nya GAISvallen.
-Ditt namn/logga samt valfri bild och personligt budskap kommer att exponeras via GAIS hemsida och sociala medier.
-1 lott i ett månadslotteri (Pågår t.o.m konstgräsets invigning).
-Inbjudan till invigning av det nya konstgräset.
– Ditt namn på en tackskylt vid det nya konstgräset.


Köp av en del ger stöd till GAIS projekt, det ger inget ägarskap till själva konstgräset.
Vill du synas ordentligt; Enkelt – Välj fler rutor. Vill du vara anonym går det självklart också bra.

Vill du köpa exponering för ditt företag på gaisvallen.se med riktat stöd till Konstgräsprojektet? Skicka då ett mejl till erik.bergkvist@gais.se.


Din logotype kommer då synas där ”Superinvites” logo nu ligger och en företagspresentation sker på GAIS.se i samband med köpet.

Straffpunkterna, hörnflaggorna, samt mittpunkten är reserverade för speciella aktiviteter. Klickar man på en redan sponsrad ruta syns vem sponsorn samt dennes bild och budskap.


HJÄLP UNGDOMARNA I GAIS AKADEMI OCH VÅRT A-LAG ATT FÅ EN UTOMORDENTLIG TRÄNINGSMILJÖ!

BIDRA PÅ GAISVALLEN.SE

Ytterligare en målvaktstränare
2017-08-07 23:58
Ytterligare en ny målvaktstränare till Akademin. Emil Kecevic kommer att komplettera Morgan Staf som målvaktstränare i Akademin P15-P12.
Emil kommer ifrån Vänersborg men är nu inflyttad göteborgare. Han var aktiv som målvakt förra året men vill satsa på en tränarkarriär.
Gothia Cup avslutad
2017-07-23 11:09
Gais U16
Då var årets Gothia Cup avslutad med flaggan i topp. Gais Akademi har bjudit många supportrar på bra fotboll. Vi gick genom gruppspelen med endast 2 förluster av 22 matcher, 6 lag till A-slutspel och 2 bronsmedaljer (U18 och U16). Man är stolt och det är med stor glädje att följa våra duktiga ungdomar i Gais Akademi.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 22/09 00:14 
Hem, 12/08 13:07 
Hem, 23/07 10:46 
Hem, 26/12 13:24