GAIS P14

Träning under de lediga veckorna
2018-06-22 09:59
Hejsan killar!

Nu väntar några välbehövliga veckor med ledighet från träning och matcher.

Vi påminner om att Ni skall komma väl förberedda till träningarna som startar vecka 28. Träna därför på egenhand 2 - 3 gånger i veckan genom att dels köra det program som vi kör i gymmet och dels ge er ut på löprundor. Löprundorna bör innehålla några kilometers uppvärmning samt 5 - 10 intervaller á 50 - 60 meter. Glöm inte att tänja och jogga ner efter intervallerna.

Ha nu några härliga dagar med vila, bad och en och annan glass.

Ledarna genom Janne
Inställd träning idag
2018-06-14 15:24
Hejsan!

Vi har många killar som vill se öppningsmatchen i VM idag, och har därför beslutat att vi ställer in dagens träning. Vi ber om ursäkt för sent besked - bra om Ni i gruppen pratar med varandra eller på annat sätt informerar de Ni stöter på.

Istället för träning på GAIS gården är det ok att köra ett eget fys pass!!!

Ledarna
Derbyt GAIS vs ÖIS
2018-06-11 07:14
Hej!

Vi kommer att sitta på sektionerna G och I (nedanför GAIS klacken). Vi samlas vid caféet som ligger vid bandybanan på Heden klockan 18,15. Vi promenerar tillsammans till vår sektion. Detta gäller inte de som skall vara bollkallar då de samlas som vanligt på Gamla Ullevi i god tid (se tidigare kallelse).

Glöm inte att matchtröja skall bäras av samtliga spelare.

Ledarna gm Janne
Frivillig träning
2018-06-10 11:05
Hejsan!

Vi väljer att lägga till några ytterligare träningar (se kalendern). Dessa träningar kommer att vara frivilliga.

Välkomna

Ledarna
Gothia Cup 2018
2018-06-05 18:26
Hej!

Som Ni alla vet spelar vi Gothia Cup under vecka 29. Vi har också lagt in tre träningstillfällen under vecka 28 samt en minicup i Örby där vi förmodligen spelar två matcher under en dag.

Samtliga spelar är uttagna till Gothia Cup men det är också viktigt att man deltar på träningarna inför Gothia Cup under vecka 28.

Skickar därför en kallelse till samtliga spelare där Ni svarar om Ni kan deltaga under Gothia Cup samt träningarna och minicupen vecka 28. Om Ni har problem att vara med på någon eller några träningar men kan deltaga under Gothia Cup veckan anger Ni detta under noteringar då Ni svarar.

Ledarna GAIS P14 gm Janne