GAIS AKADEMI
#ENDELAVOSS
P14
GAIS P14
 
Beställning av foton
2018-02-19 08:32
Hej!

Det är dags att lämna blanketter till oss ledare om man vill beställa/köpa foto från lagfotograferingen. Vi har fått in några få men misstänker att fler vill beställa. Lämna till oss ledare senast fredag den 23 februari.

Ledarna gm Janne
Flytt av träning lördagen den 7/4
2018-02-13 10:57
Hej!

På grund av U17 match klockan 12,30 har vi flyttat vår träning till 14,15 istället - detta ligger i kalendern.

Ledarna gm Janne
Beställning av foto
2018-02-13 10:53
Hej!

Påminner om att Ni som vill beställa foto enligt tidigare utskickat mail skall lämna ifyllda blanketter till någon av oss ledare - gärna så fort som möjligt.

Ledarna gm Janne
Föräldramöte januari 2018
2018-02-09 14:14
Hej!

Nedan ser Ni de noteringar som Kent så förtjänstfullt skrev under vårt möte.

Ledarna gm Janne

Föräldramöte GAIS P 14

GAIS gården 2018-01-13

Ledare; Jan Erlandsson, Mikael Lindström och LG.

Närvarande spelares föräldrar på möte var;

      Marco Tubic Bjelovuk, Anes Cardaklija, Linus Carlstrand, Zakaria Hihani, Andreas Dossas Andersson, Ernest Draisug , Adam Eldin, Simon Gilmor, Sebastian Hamstein, Julian Lindberg, Arvid Lökholm,  Mostaffa Rebahi, Leo Strömberg, Nicolas Vilg, Mirsad Zogaj, Leo Tidebring, Felix Eriksson, Viktor Johansson, Anton och Sebastian Örje Sernros.            

         

& 1. Inledning

·                 Janne inledde mötet med att hälsa alla föräldrar välkomna.

 

& 2. Säsongsplanering – ”prestation före resultat”.

·      Janne inledde med att prata omkring detta ämne och hur ledarna tänker jobba med detta framöver.

     & 3. Kommande träningar

·      Janne berättade att träningarna under vinter och vår blir ett fyspass i veckan, tre gånger utomhus samt en gång på plastgräs inomhus Han påpekade att framöver kommer träningarna innehålla en ökad intensitet och energi. Jan fortsatte att prata lite om de kommande träningarna och att fokus på dessa kommer att vara individuell teknik, passningsspel, försvar och anfall samt spelförståelse.


·      LG hade undersökt att få inomhustider på tisdagar istället för den sena utomhusträningen denna dag. Detta skulle ske i Delsjö-hallen.  Tiderna som detta gällde var mellan 16,30 till 18,00. Föräldrarna diskuterade detta och det beslutades att inte genomföra detta. LG undersöker vidare om det finns en annan tid och dag tillgänglig.  


·      Paw kommer att vara individuell tränare för spelarna denna säsong.

·      Janne uppmanade oss föräldrar att vi skall säga ifrån till ledarna om våra söner är trötta och saknar energi. Han uppmanade också oss att ta med frukt eller yoghurt att ha efter träningarna.

 

& 4. Ultimate Performance Snabb, stark och skadefri

·      LG berättade omkring denna aktivitet i Uppsala. Ledarna har köpt in material för att kunna användas till dessa övningar. Spelarna har fått ett varsitt program för att de själva skall kunna träna och framöver kommer det att genomföras vid några träningstillfällen inomhus i gymmet.

 

& 5. Träningsmatcher

·      Kommer att genomföras på lördagar på GAIS- gården mellan klockan 11,45 – 13,15.

·      De träningsmatcher som är bokade är;

 Älvsborgs 04 och 03, Lerum, Kungsbacka, Hisingsbacka, Kinnas 03:or.

·      Matchen mot Kinna spelas på borta på Viskadalen IP. 

·      KIF – Kungsbacka är också vidtalat för en träningsmatch.

·      Träningsmatcher mot Näset, Älvsborgs 03 och 04 or är på gång.

 

& 6. Seriematcher

Kommande säsongs seriematcher kommer att ske med två 11 manna lag i klass 2 och klass 3. Spelet kommer att ske på 11 mannaplan (94 x 65) och förhoppningsvis från målområde till målområde. Göteborgs fotbollsförbund har godkänt detta.

 

& 7. Cuper

· Klara cuper att delta i är; Gothia cup, Future Cup, GAIS Open, cup i Höllviken, AUDI KB Cup, cup i Norrköping och Nyårskulan i Skene. Janne informerade om dessa cuper. 


Ledarna fundera vidare på Quality cup i Vänersborg samt en cup i Jönköping arrangerad av IK Tord IK. Eventuellt kan Future Cup krocka med eget träningsläger.

 

· Jan berättade lite omkring Nyårs - kulan och han tyckte att spelarna skötte sig perfekt under cupen och att andra lag berömde killarnas spel.

& 8. Utvecklingssamtal

·      Skall genomföras senast veckorna 6 – 8 och Jan påpekade att det är viktigt att alla fyller i formulären i god tid. Jan påpekade att det saknar några av de utlämnade enkäterna som spelare och föräldrar skall besvara. Till dags datum har det inkommit 14 stycken har. Han lämnade också ut nya enkäter till de föräldrar som inte har fyllt i dessa. 

 

& 9. Träningsläger – 2 alternativ

·  Serbien – Landslagets träningsanläggning ca 30 min från Belgrad 5 dagar

·      27 – 31/3

·      Kostnad – 3 955 (flyg beräknad till 1 000 t/r)

·  Grekland

·      29/3 – 2/4

·      Kostnad - 4 000

·      LG berättade lite omkring dessa två läger. Frågan diskuterade av föräldrarna och ledarna. Mötesdeltagarna beslutade att ledarna skall skicka ut information och dessa resmål och att vi föräldrarna får två dagar att besvaras sitt önskemål av destination via mail.


·      LG berättade omkring hur killarna personligen kan dra in pengar till dessa resor. De killar som inte vill sälja får föräldrarna själva stå för kostnader för lägret. LG berättade om olika alternativ. Ett alternativ är sälja schampo mm. och ett annat förslag är att sälja sallader. LG tar fram uppgifter om dessa två alternativ och kommer att presenterat dessa för oss. A conto inbetalningar kan göras till kommande läger. Om man vill kan vi också skicka pengar till föräldrar representanterna. 


& 10. Föräldrarepresentanter.

·      Tanja vill fortsätta sitt uppdrag och mötesdeltagarna valde Maria Dossa – Andersson till detta uppdrag.

 

& 11. Information från GAIS Akademi – Mikael Lindström

·      Micke Lindström presenterade sig och berätta lite om hur kommande säsong och om samarbete mellan olika årskullar. Detta kommer ske också i år och att ibland lyfta upp någon eller några av killarna på matcher.

·      Han berättade vidare att Selects matchställ är beräknad att komma i mars månad. Vi kommer att ta över P 03 matchställ tills vidare.

·      Nytt träningsställ kommer att erbjuda även i 2018, men är inget tvång.

·      Nu får man skaffa egna sponsorer upp till 10 000 kronor. Över denna summa skall diskussion ske med GAIS.  

 

& 12. Avslutning

·                   Jan tackade för deltagandet under mötet och påminde om enkäterna och inlämning av tröjor.

 

Justerare                                                        Protokollförare.

Jan Erlandsson                                               Kent Lökholm

Samarbetsavtal Idrottsrehab
2018-02-09 10:58

GAIS akademi kan glädjande meddela att man tecknat ett samarbetsavtal med Idrottsrehab som gör att våra spelare på ett smidigt sätt erbjuds kompetens på högsta nivå för att snabbt återkomma till spel efter en eventuell skada. Personalen på Idrottsrehab har mångårig erfarenhet av elitidrott på högsta nivå och flera av medarbetarna ingår regelbundet i staberna runt Sveriges landslag inom våra största idrotter.  

Idrottsrehab har sina lokaler centralt i Göteborg på adressen Åvägen 17E och besöken är kostnadsfria för akademins spelare efter sedvanlig medicinsk bedömning. Alla huvudtränare har fått en länk att lägga upp på sitt lags sida där spelarna själva bokar in ett besök. Innan eventuell bokning skall huvudtränaren meddelas. Länken finns också här.